2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین به کمکتون نیازدارم

72 بازدید | 9 پست

پریودیم منظم هست یک یادوم اول همراه میشدم سه ماهی هست اقدام کردم اون ماه پنجم پریودشدم حالا این ماه ده روزی هست پایین شکمم دردمیکنه ونفع دارم دکتر میگه شایدباردارباشی واکه پریودشدم آزمایش وسونونوشت برام بی بی چکم زدم یکی دوبارخط سفیدمیومدحالاامروزمنفی شدحالابنظرتون چیکار کنم وایسم تاپنجم یابرم آزمایش بدم نشون میده حالا

عزیزم برا اقدام چون رحم داره اماده میشه پریود نامنظم میشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خواهر من کارشناس مامایی هست هرسوال یا مشکلی داشتید میتونید توی اپلیکیشن های مشورپ و پزشکت و ازپزشک ،ازش بپرسین.

توی پیجش هم با هزینه ۳۰تومن ویزیت میکنه.

همیشه و۲۴ساعته آنلاین هست و درعرض۲ثانیه هرسوالی باشه جواب میده.

با نسخه نویسی الکترونیک تامین اجتماعی

fariba.rahimi.midwife@

طبق قبل که منظم بودم امروزبایدپریودبشم یاپنجم که چهارروزدیگه 

مشخصه منتظری باردار بشی!!؟اره؟

اصلا خودتو چک نکن تا ماه دیگه ببین میشی یا ن

اصلااااااا استرس بارداری نگیر تند تندم خودنو چک نکن چون اگه باردارم باشی کوچیک تر از ۱۰روز باشه بی بی چک خطا میده

مشخصه منتظری باردار بشی!!؟اره؟ اصلا خودتو چک نکن تا ماه دیگه ببین میشی یا ن اصلااااااا استرس باردا ...

آره درانتظاربارداریم تواین روزای موعدم همش توفکرشم آخه پنجم بایدبشم میگم آزمایش چهارروزقبل موعدنشون میده

آره درانتظاربارداریم تواین روزای موعدم همش توفکرشم آخه پنجم بایدبشم میگم آزمایش چهارروزقبل موعدنشون ...

نه صبرکن استرسم نداشته باش پنج ماه ک چیزی نیس بعدشم الان زودهههه بزار ده روز از عادتت بگذره اگه عادت نشدی بعدش تست بزن اگه منفی بود بازم تا موعود عادت بعدت صبر کن اگر عادت نشدی باز تست بزن ایشالا ک مثبته اگرم نبود ازمایش بده