2777
2789
بعد کدوم شهره بچش ۶۰۰ گرم زنده مونده؟

اره عزیزم زنده مانده .مشهد .تازه یک ماه مرخص شده.اما خب شرایط سختی داره.اتاق بچه باید تاریک باشه  و..... محیط باید شبیه شکم مادر باشه.فعلا هم شیر با سرنگ بهش میدن.خیلی سختی کشیدن اما خب خدارشکر بچه زنده .خیلی خرج کردن و خیلی سختی کشیدن .

خداجونم مواظب هدیه آسمانیم باش.   تولد اقا امام رضا(ع)بی بی چک و ازمایشم مثبت شد .اقاجانم مواظبش باش .👶خدارشکر امروز 26تیر 1400رفتم سونو قلب کنجدم تشکیل شده بود در 7هفته 5روز.

زیر نطر کدوم دکتری؟شماهم که مشهدی هستین.

خداجونم مواظب هدیه آسمانیم باش.   تولد اقا امام رضا(ع)بی بی چک و ازمایشم مثبت شد .اقاجانم مواظبش باش .👶خدارشکر امروز 26تیر 1400رفتم سونو قلب کنجدم تشکیل شده بود در 7هفته 5روز.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر نطر کدوم دکتری؟شماهم که مشهدی هستین.

نه مشهدی نیستم خراسان شمالی هستم ولی رفتم پیش دکتر تارا هم کار خاصی نکرد چیزی نگفت 

الان شما نگران بچه تون نباشین اصلا ، خداروشکر وزنش به حدی رسیده که به دنیا بیاد مشکلی اصلا پیش نمیاد براش 

اگه فشار بارداری نداری لیدی میل بخور ، بستنی بخور اگه دیابت نداری، دلستر و موز و آجیل بخور 

اما خب درکل میدونی که تغذیه خیلی موثر نیست ، آب انار هم خوبه ولی ،، خون رو رقیق میکنه به بچه خون بیشتری میرسه 

انشالله به سلامت دنیا بیاریش 

والا من ک دیگه بریدم ، سنم کمه و بارداری اولم هست 

اصلا تحمل این مشکلات رو ندارم خیلی روحیم ضعیفه 

داغون شدم ...این دوماهی که متوجه شدم ، اندازه بیست سال بهم گذشته اینقد اذیت شدم 

دکترم بمن آسپرین و آمپول انوکسا هم داده که دوماهه مصرف میکنم اینا خون رو رقیق میکنه 

اما شاید چون شما هفته ی بالا بودین بهتون نداده باشه 

دکترتون بستری نکرد شمارو؟ چون وقتی خونرسانی قطع بشه خدایب نکرده بچه ایست قلبی میکنه 

الان دکتر بمن گفته برو بستری شو ، ولی خب گفت با این وزن بچه زنده نمیمونه و ...

منم چون بیمارستان یه شهر دیگست و برام خیلی سخته فعلا نرفتم بستری بشم ، هر روز نوار قلب بچه رو میرم میگیرم تا ۳۰ هفته بشم بعد برم بستری بشم تا ۳۲ هفته 

شما هم خیلی مراقب حرکات بچه باشین و نوار قلب رو هم چک کنین اگه نرفتین بیمارستان 

فشارتون هم چک کنین ، سردرد و تهوع و تاری دید هم خطناکه هروقت داشتین به دکترتون اطلاع بدین 

اینا چیزایی بود ک میدونستم 

سلام دوستان انشالله نی نی هاتون سالم به دنیا بیان و بغلشون کنید

من هفته ۳۴ دخترم با وزن ۱۴۰۰ زایمان کردم سخت بود چون بارداری اولم بود و یک ماه بیمارستان بود ولی خدا رو شکر الآن حالش خوبه و سالم و ۹ سالشه

نه مشهدی نیستم خراسان شمالی هستم ولی رفتم پیش دکتر تارا هم کار خاصی نکرد چیزی نگفت  الان شما ن ...

سلام عزیزم ممنونم کامل توضیح دادی.منم بچه اولمه و سنی ندارم واقعا هفته هایی که رفتم گفتن هفته دیگه اگر رشد نکنه برش میداریم و ... خیلی بهم سخت گذشت.خیلی از موهام سفید شده در اوج جوانیم.بچه اوردن این روزها خیلی سخته.کاش خودم مشکل میداشتم اما بچه ام ن .همین بچه باهزار مشکل باردارشدم.همین الان از سونو امدم باز تا هفته دیگه وقت داره فعلا برای رشد کردن.حرکات دختر من ی روز عالیه ی روز ن .خداکنه صحیح سالم همه بچه ها بیان بغل مادرهاشون.از لحاظ خوردن که همه چی امتحان کردم اما خب تا خوب بهشون خون نرسه رشدی هم نمیکنن.حرکات بچه شما چطوریه؟محکم و چند بار در روزه؟

سلام عزیزم ممنونم کامل توضیح دادی.منم بچه اولمه و سنی ندارم واقعا هفته هایی که رفتم گفتن هفته دیگه ا ...

حرکاتش معمولیه چون وزنی نداره آرومتره حرکاتش 

انشالله ک خیره ، انشالله به سلامت بغل بگیری 

برا منم دعا کن عزیزم