2777
2789

سلام عزیزم .من جواب سوالت نمیدونم.

تایپیک هلتون خوندم شما انگاری مشکل خونرسانی ضعیف جفت به جنین داشتیم.من الان34هفته باردارم دختر منم خونرسانی جفت به جنین خیلی کمه .وزن الانشم1700

شما الان باید هفته های اخر باشی درسته عزیزم ؟هر هفته میرم سونو وزن تغییر نمیکنه.خیلی نگرانم .لطفا اگر اطلاعات و یا راهنمایی داری بهم کمک کن.

خداجونم مواظب هدیه آسمانیم باش.   تولد اقا امام رضا(ع)بی بی چک و ازمایشم مثبت شد .اقاجانم مواظبش باش .👶خدارشکر امروز 26تیر 1400رفتم سونو قلب کنجدم تشکیل شده بود در 7هفته 5روز.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم .من جواب سوالت نمیدونم. تایپیک هلتون خوندم شما انگاری مشکل خونرسانی ضعیف جفت به جنین داش ...

اره ۲۸ هفتم من 

صدک رشد زیر ۲ درصد 

خون رسانی ابسنت هست 

هفته ای ۴۰ گرم شاید اضافه کنه وزن 

ولی دکتر گفت ۳۲ هفته بچه رو میاره بیرون 

الان وزنش ۷۰۰ گرمه تقریبا دکتر گفت شانس موندنش کمه 

بند ناف خون نمیده 

سلام عزیزم .من جواب سوالت نمیدونم. تایپیک هلتون خوندم شما انگاری مشکل خونرسانی ضعیف جفت به جنین داش ...

عزیزم من شنیدم لیدی میل واسه وزن گیری بچه خوبه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

اره ۲۸ هفتم من  صدک رشد زیر ۲ درصد  خون رسانی ابسنت هست  هفته ای ۴۰ گرم شاید اضافه ...

من تا 33هفته صدک رشدش زیر دو درصد بود اما از هفته پیش شده زیر ی درصد .هر هفته میرم سونو .شما الان گفتن باید امپول ریه بزنین؟دختر منکه ی هفته است یک گرم هم رشد نکرده.خیلی نگرانم.الان بهتون گفتن باید چکارکنین؟من این هفته برم سونو اگر رشد نکرده باشه باید به دنیاش بیارم خیلی نگرانم و استرس دارم .

خداجونم مواظب هدیه آسمانیم باش.   تولد اقا امام رضا(ع)بی بی چک و ازمایشم مثبت شد .اقاجانم مواظبش باش .👶خدارشکر امروز 26تیر 1400رفتم سونو قلب کنجدم تشکیل شده بود در 7هفته 5روز.
عزیزم من شنیدم لیدی میل واسه وزن گیری بچه خوبه

عزیزم واسه بچه هایی که مشکل از لحاظ خونرسانی جفت نداشته باشن.دختر من مشکل خونرسانی جفت داره.لطفا عزیزم برام دعاکن به موقعه به دنیا بیاد

اره ۲۸ هفتم من  صدک رشد زیر ۲ درصد  خون رسانی ابسنت هست  هفته ای ۴۰ گرم شاید اضافه ...

البته دختر من مشکل خونرسانین جفت از هفته 30براش اتفاق افتاده.ان شاالله هردومون به سلامت بغل بگیریم بچه هامون.

عزیزم واسه بچه هایی که مشکل از لحاظ خونرسانی جفت نداشته باشن.دختر من مشکل خونرسانی جفت داره.لطفا عزی ...

ان شاالله به موقع و سالم بغلش کنی عزیزدلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

ان شاالله به موقع و سالم بغلش کنی عزیزدلم

برای تو دلیت صلوات فرستادم.ان شاالله شماهم به سلامتی بغل بگیری فرزندتو.

برای تو دلیت صلوات فرستادم.ان شاالله شماهم به سلامتی بغل بگیری فرزندتو.

مرسی عزیزدلم لطف کردی

منم برای نی نیتون صلوات فرستادم

من تا 33هفته صدک رشدش زیر دو درصد بود اما از هفته پیش شده زیر ی درصد .هر هفته میرم سونو .شما الان گف ...

گفت بتا بزن اما با چه امیدی ؟ 

دکتر گفت ۳۲ هفته دنیاش میارم ..تا اون موقع نهااایت برسه به ۸۰۰ گرم 

من وایستادم ۳۰ هفته برم بتا بزنم بستری میکنن احتمالا تا ۳۲ هفتگی 

البته گفت بتا بزنی چون بچه خیلی کم وزنه ممکنه افت قلب پیدا کنه و سریع سزارین کنن ، منم ترسبدم فعلا نرفتم بستری بشم 

گیر این دکترا و بیمارستانا آدم بیفته دیگه هرکار دلشون بخاد میکنن نظر نمیپرسن 

الان تو دکترت با این وزن خوب بچت چرا نگه داشته بچه رو خدا میدونه ...

الان بچت بدنیا بیاد صد درصد برات میمونه و اصلا دستگاهم شاید نره 

گفت بتا بزن اما با چه امیدی ؟  دکتر گفت ۳۲ هفته دنیاش میارم ..تا اون موقع نهااایت برسه به ۸۰۰ ...

دکتر به خاطر این نگه داشته که ریه خودش تشکیل بشه.اگر تا 37هفته بمونه و هر هفته حداقل ترین خونرسانی بهش برسه دیگه ان ششااله نیاز به امپول ریه و دستگاه نداره.البته اگر فردا که سونو دارم بازهم هیچی رشد نکرده باشه باید منم به دنیاش بیارم با امپول ریه و فشار.حرکات بچه ات خوبه؟من ی روز خوبه ی روز خیلییییی کمه.

خدا ادم گیر این دکتر و بیمارستان ها نندازه.خیلی سخته.

یکی از اقوامون 3ماه پیش بچه اش تو7ماه به دنیا اورد با وزن 600گرم اما خب 2ماه تو ان ای سی یو بود .الان ی ماه مرخص شده باوزن1300اما خب خیلی سخته شرایطشون.

ان شاالله عزیزم شما هم این سختی ها میگذره فقط خیلی باید قوی باشی.کاری جز دعا کردن و پول خرج کردن از دست ماها برنمیاد .باقیش دست خداست.

دکتر به خاطر این نگه داشته که ریه خودش تشکیل بشه.اگر تا 37هفته بمونه و هر هفته حداقل ترین خونرسانی ب ...

بچه سالمه ؟ وزن ۶۰۰ گرم؟؟

دکتر من گفت زیر ۹۰۰ گرم اگرم زنده بمونه ناتوانی و مشکلات پیش میاد براش والا من دیگه بریدم 

این چ حکمتیه ..