2789
عنوان

دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 39 پست
دقیقا منم یه دوست داشتم رفیقش انگار عشقش بود هر دو دختر بودن عادیه بابا😂

آره تازه بهش میگفتم عشقم دستشو تو خیابون میگرفتم اصن یه وضعی😂🤦🏻‍♀️

اسی زیاد استرس نداشته باش چیزی نیست😁

میشه یه صلوات مهمونم کنی...💛🌻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم قربون صدقه دختر میرم میگم عشقم 

عزیزم 

بیام بگیرمت 

ژوننن چه دافی میگم 

باید همجنسگرا باشم؟😂😂😂😐

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !

۷سالگی باردار شدی ؟😐💔

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !
راه حل چی بدیم؟ منم تا شونزده سالگی همین بودم.حتی به حدی که تو بچگیم از سیندرلا و سفید برفی و اینا ...

عه بلاتریکس آزاد شدی😃 

دلم برای نظرات مفیدت تنگ شده بود😁😂

عقاب شکاری نترسد ز بوم، دو مرد خراسان دو صد مرد روم!

عه بلاتریکس آزاد شدی😃  دلم برای نظرات مفیدت تنگ شده بود😁😂

آره یهویی گفتن برو آزادی.😂

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌

من روانشناسم اگه بتونم با دخترت حرف بزنم  میتونم بفهمم چرا اینجوریه تو هم به خودت امید بد نده ...

عزیزم منم درخواست میدم کمکم کن لطفا

واقعیت اینه ک هیچوقت هیچکس نمیدونه و نمی‌فهمه ک توی دلت چی میگذره دلتنگ میشی دلمرده میشی گریه میکنی داغون میشی احساس تنهایی میکنی غذا نمیخوری بیرون نمیری علاقه ات به زندگی رو از دست میدی اما دم نمیزنی فردا صبح بیدار میشی باز لبخند میزنی و به زندگی ادامه میدی این داستان زندگیه بالا و پایین مجبوری زندگی کنی مجبوری بسازی مجبوری نق نزنی و به همه بگی حالم خوبه با لبخند..؛)
من روانشناسم اگه بتونم با دخترت حرف بزنم  میتونم بفهمم چرا اینجوریه تو هم به خودت امید بد نده ...

چشم گلم؛ولی تا اونجایی که میدونم با همجنسگرایی مشکلی ندارم؛همه آدما نباید شکل هم باشند