2777
2789
عنوان

من نتونستم به بچه ام شير بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 51 پست
شرایط اینطور ایجاب میکرد، تو تقصیری نداشتی شیر خشک دادن هم کار آسونی نیست، همیشه باید آب ولرم داشته ...

چه قدر قشنگ گفتي

به خدا عاااشقشم

خيلي دوستش دارم

🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر بودن و مادری کردن به شیر دادن نیست . حالا همه اون هایی که شیر مادر خوردن نابغه و دانشمند شدن ک ...

نه اتفاقا

نگران هوشش نيستم

ميدونم شير خشك خيلي مقويه

وزنش هم خيلي خوبه

اين حس شير دادن رو دلم ميخواست بيشتر تجربه ميكردم

حس ميكنم بچه هايي كه سينه مادر ميگيرن بيشترنزديكن به مادرشون

من سر اولی خودمو کشتم شیرم اخرم تا یکسالگیش خشک شد انقدرم کم بود ک در کنارش با شیرخشک سیر میشد

الان دومی رو باردارم و قصد شیردهی هم ندارم از اول قراره شیرخشکی بشه 

بیخود خودتو اذیت نکن

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

وقتی شرایط خودت هم خوب نبوده وتنهایی بچتو به دنیا آوردی وتنهایی توغربت ترو خشکش کردی بنظرم باید به خودت افتخارکنی بخاطر اینکه شیرخودتو ندادی نشستی غصه میخوری بنظرم هنوزم ازاثرات افسردگیه بعداززایمانه من خودم شیر داشتم اما دختر کولیکی بود شباخیلی اذیت میکرد دیگه بهش شیرخشک دادم تا خودمم شبا یکم استراحت کنم  منم اولاش ناراحت بودم ولی بعدها دیدم فقط دارم خودمو اذیت میکنم سعی کردم بهتر به غذاوبزرگ کردنش رسیدگی کنم خودت هم میدونی هرچی درتوانت بود براش انجام دادی پس ناراحتی نداره

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
 عزیزم با یه مشاور صحبت کن، این اصلا موضوعی نیست که بخواد اذیتت کنه تا این حد، من خودم شیرخشکی ...

منم شير خشك خوردم🙃

ارده داره كمكي ميخوره

اتفاقا فردا نوبت مشاور دارم

من اوایل شیرم خوب نبود، فکر مبکردم توزاد سیر نمیشه شیر خشک میدادم 

دکتر متخصص بهم گفت که به هیچ وجه بهش شیر خشک نده جون شیر خشک خودشو جایگزین شیر مادر مبکنه و بچه چون از شیشه خوشش میاد سینه رو کمتر میک میزنه

دیگه قطع کردم وقتی دوماهش بود، شیرم خوب شد، اینجور وقتا یه متخصص باید بیاد ادمو از نگرانی دربیاره 

من سر اولی خودمو کشتم شیرم اخرم تا یکسالگیش خشک شد انقدرم کم بود ک در کنارش با شیرخشک سیر میشد الان ...

جدي ميگي؟

دلت واسه وقتي سينه رو ميگيره تنگ نشده؟

آخی عزیزم، یاد خودم افتادم من شیرم خیلیییی کم بود اصلاً یادمه مادرشوهرم که میدوشید شاید فقط ته اسکان داشت یعنی تا این حد کم بعدشم کم کم بعداز ۶ماه خشک شد بمیرم برا خودم و بچم که چقدر اذیت شدیم😔اما من مشکلم اینه که دکتر بیشعورش با شوهرم و مادرشوهرم گفتن حق نداری شیرخشک بدی بچه😔😕نمیبخشمشون، دیگه از سه ماه به بعد دکترش اجازه داد که بچم خداروشکر جون گرفت از همه چی عالی شد،غصه نخور عزیزم بیخیال مادر شدن درد داره اما خب خدا خودش میبینن این چیزا رو بیخیال عاشق فرزندت باش و لذت ببر

خدا جونم به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩🙏
ناراحتی نداره عزیزم این همه آدم شیرخشکی بزرگ نمیشن خیلی ام بنظر من قوی میشن.

اره 

شيرخشك خيلي كامل تره

تازه يكي از دوستام شيرش زياده

ميدوشه ميده من ميدم به دخترم

آخی عزیزم، یاد خودم افتادم من شیرم خیلیییی کم بود اصلاً یادمه مادرشوهرم که میدوشید شاید فقط ته اسکان ...

بميرم چه قدر اذيت شدي😔

من عاشق دخترمم و دارم لذت ميبرم از مادري كردن اما افسوس كه اين يه لذت رو نبردم😔

جدي ميگي؟ دلت واسه وقتي سينه رو ميگيره تنگ نشده؟

اصلااااا

از شیردهی متنفرم

اصلا وقتی دندون در میارن ک عذابه واقعا

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....