2777
2789
عنوان

من نتونستم به بچه ام شير بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1151 بازدید | 51 پست
بميرم چه قدر اذيت شدي😔 من عاشق دخترمم و دارم لذت ميبرم از مادري كردن اما افسوس كه اين يه لذت رو نب ...

خدانکنه گلم، حالا دیگه شیر دادن چیزی نیست بیخیال گلم😅حالا ایشالا برا بچه بعدی

خدا جونم به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدي ميگي؟ من خيلي دارم خودم رو اذيت ميكنم سر اين موضوع 🙈🙈

اصلا ارزش ناراحتی نداره اتفاقا من خوشحالم چون حال خودم خوبه به بچه م انرژی مثبت میدم مطمئنم هستم املاح کافی با شیر خشک بهش میرسه 

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
بميرم چه قدر اذيت شدي😔 من عاشق دخترمم و دارم لذت ميبرم از مادري كردن اما افسوس كه اين يه لذت رو نب ...

والا اصلا لذتی نداره من حاضر بودم ۱۰۰ بار دوباره طبیعی زایمان کنم فقط زخم سینه هام خوب شه انقد که وحشتاک بود بچه م که مدام میچسبه به سینه آدم از کار و زندگی می افته با روحیه ی من یکی که اصلا سازگار نبود

آخی عزیزم، یاد خودم افتادم من شیرم خیلیییی کم بود اصلاً یادمه مادرشوهرم که میدوشید شاید فقط ته اسکان ...

چه دکتر بیشعوری من ۱۷ روزگی دخترم و بردم گفت شروع کن شیر خشک و اگه با قطره چکون سختته با شیشه بده مهم نیس الویت سلامت بچه س فعلا

والا اصلا لذتی نداره من حاضر بودم ۱۰۰ بار دوباره طبیعی زایمان کنم فقط زخم سینه هام خوب شه انقد که وح ...

آره زخم سینه ک فاجعه بود... من دو هفته با شیر خودم شیر خشک هم دادم تا زخمم خوب شده..بعدش فقط شیر خودمو دادم

خيلي خوشحااال باش

جونت رو نجات دادي

اون حس خوب تا چند ماه هست

بعدش وابستگي شديد به سينه ادمو نابود ميكنه

شيرخشك و پستونك بده و خوش باش

همون رو با عشق و نوازش بهش بده 

مليكا هستم🥰
اخه ايران نيستم مامانم ويزاش جور نشد به موفع كه بياد ميدونم ديگه نميشه اما خيلي ناراحتم بابتش🥺

اصلا ناراحت نباش عزیزم.این همه مادر تو دنیا به بچشون شیر خشک میدن.بچه هاشونم تپل مپل و رشدشونم عالی

آره زخم سینه ک فاجعه بود... من دو هفته با شیر خودم شیر خشک هم دادم تا زخمم خوب شده..بعدش فقط شیر خ ...

من متنفرم از شیردهی خدا خواسته دخترمم دیگه نگرفت راحتم کرد

چه دکتر بیشعوری من ۱۷ روزگی دخترم و بردم گفت شروع کن شیر خشک و اگه با قطره چکون سختته با شیشه بده مه ...

واقعاً بیشعوره، چه خوب دکترت گذاشت بخدا به هرکس میگم تعجب می‌کنه خوشبحالت، مادرشوهرم و شوهرمم خیلی بهم زور میگفتن 

خدا جونم به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩🙏
نه اتفاقا نگران هوشش نيستم ميدونم شير خشك خيلي مقويه وزنش هم خيلي خوبه اين حس شير دادن رو دلم مي ...

شما مشکل افسردگی بعد از زایمانت هنوز حل نشده....فکر درمان این افسردگی باش 

نزدیکی هیچ‌ربطی به شیر نداره 

منم شیر خشک دادم ولی رابطه ام با بچه ام عالیه 

درسته این زندگی اون چیزی نیست که من میخواستم ولی تلاش میکنم تا شرایط را بهتر کنم 
واقعاً بیشعوره، چه خوب دکترت گذاشت بخدا به هرکس میگم تعجب می‌کنه خوشبحالت، مادرشوهرم و شوهرمم خیلی ب ...

آخه به اونا چه واقعا مادرشوهر من که جرئت نداره چیزی بگه شوهرمم گفت تو مادری ببین با کدوم راحتی همون کار و انجام بده

عههههه.

منم ساعتها با شکم زخم نشستم و شیر دادم 

هم شیرم کم بود هم سینه هام کوچیک بود . نمیخواستم عذاب وجدان بگیرم بعدش . سه ماه به بدبختی شیر دادم. انقدر سینه هام کوچیک بود که باید لباسمو کامل درمیاوردم. کسی هم قدر ندونست. اخرش گفتن بچه رو عمدا گرسنه نگه میداری. مادر نیسی تو. اخرشم طلاق گرفتم. بچمو هم ازم گرفتن. 

من الان مادرم ی شهر دیگس ناراحتی قلبی داره اما کلا هم زن خونه نبوده و کارخونه بلدنیس کارمندبوده من میدونم که بیاد خونه من برای زایمانم فقط من بیشتر اذیت میشم میخام تاریخ زایمانم رو بهش ی چیز دیگه بگم خودمو شوهرم باشیم این روزام برای همه میگذره....