2777
2789
عنوان

من نتونستم به بچه ام شير بدم

1106 بازدید | 51 پست

دخترم شش ماهشه

وقتي دنيا اومد اينجا تو غربت با همسرم دست تنها بوديم

قبلش هم يه مشكل بزرگ برامون پيش اومده بود و داغون بوديم

خلاصه كه انقدر از لحاظ روحي به هم ريخته بودم كه توان اينكه ياعتها بشينم و شير بدم تا شيرم راه بيوفته نداشتم

كسي رو نداشتم برام غذا بپزه

خودم از قبل زايمان پخته بودم گذاشته بودم فريزر

اما بعد زايمان انقدر استرس داشتم كه نميتونستم غذا بخورم

شيرم خيلي كم بود و چون به خوراكم نرسيدم و استراحت نكردم زياد نشد

خبلي ناراحتم

روزي نيست كه غصه ي شير ندادن بهش رو نخورم

خيلي حس خوبي بود

كاش شيرم زياد بود

كاش بيشتر تلاش كرده بودم🥺

آخی🥲

خب اشکال نداره دیگه؛ شیر خشک بده بهش

بعد شیش ماه فک نمیکنم شیرت برگرده

چرا کسی نبود پیشت واسع زایمانت؟

دخترم زندگیمه♥🌈 دکتر انوشه راست میگه که :"گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی"با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی🥲 خب اشکال نداره دیگه؛ شیر خشک بده بهش بعد شیش ماه فک نمیکنم شیرت برگرده چرا کسی نبود پیشت ...

اخه ايران نيستم

مامانم ويزاش جور نشد به موفع كه بياد

ميدونم ديگه نميشه اما خيلي ناراحتم بابتش🥺

شرایط اینطور ایجاب میکرد، تو تقصیری نداشتی

شیر خشک دادن هم کار آسونی نیست، همیشه باید آب ولرم داشته باشی، شیشه‌هاش رو هرچند وقت یه بار عوض کنی، گوشه‌ی ساکت همیشه شیرخشک و آب تو فلاسک و شیشه‌ش باشه و...

نمیخوام زحماتی رو که برای دادن شیر مادر یا شیر خشک‌ کشیده میشه، با هم مقایسه کنم و بگم کدوم زحمت بیشتری داره، نه

ولی میخوام بگم کسی هم که به بچه‌ش شیرخشک میده برای بچه‌ش داره زحمت میکشه، و بچه‌شو دوست داره، مثل کسی که شیر خودشو میده 💛

چه حرف‌ها که درونم نگفته می‌ماند... خوشا به حال شماها، که شاعری بلدید :) 🌸 با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم 🌸
اخه ايران نيستم مامانم ويزاش جور نشد به موفع كه بياد ميدونم ديگه نميشه اما خيلي ناراحتم بابتش🥺

خب ناراحت نباش

حواست ب نی نی باشه خوب بزرگش کنی 

گذشتع مهم نیست

مگه از خارج هم میشه بیای نی نی سایت😂😂

کدوم کشوری

دخترم زندگیمه♥🌈 دکتر انوشه راست میگه که :"گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی"با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟!

مادر بودن و مادری کردن به شیر دادن نیست .

حالا همه اون هایی که شیر مادر خوردن نابغه و دانشمند شدن که شما نگرانی بچه ات چون شیر نخورده با هوش نشه ؟ 

شیر خشک هم خیلی مقوی و مفیده

درسته این زندگی اون چیزی نیست که من میخواستم ولی تلاش میکنم تا شرایط را بهتر کنم 

عزیزم با یه مشاور صحبت کن، این اصلا موضوعی نیست که بخواد اذیتت کنه تا این حد، من خودم شیرخشکی بودم،الانم ۴۰ سالمه!

دخترمم خیلی نتونستم شیر بدم، که بعدها فهمیدم بخاطر افسردگی بعد از زایمان بوده،

بچت هم الان دیگه تو سنیه که میتونی بهش غذای کمکی بدی، 

ناراحتی نداره بیخیال

تن بچت سلامت

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین
من شیرم زیاد بود دخترم بد میخورد همش زخم بود منم دیدم دارم داغون میشم ندادم بی خیال بابا مادری به شی ...

جدي ميگي؟

من خيلي دارم خودم رو اذيت ميكنم سر اين موضوع 🙈🙈

من بچه اولم شیرخشکی بود دومی ام احتمالا شیر خشک بدم فقط شیش ماه اول کمکی شیر خودمم بهشون میدم.. غصه ...

نميدونم چرا اينقدر اذيتم ميكنه اين موضوع 

از بس دوسش دارم🥺