2777
2789
خب بعضیا مجبورن لیزر کنن چون موهای زخیمی دارن درضمن هورمونی هستن.بعضی وقتا زایمانا اورژانسی هستن و ا ...

ولش کن بابا

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل اینکه شما هم خودت به دلخواه خودت رساله نوشتی  موفق باشی

عزیزم بیخیال شو. همه با علم ب گناه و این چیزا رفتن پس ینی مهم نیست براشون. خدا پولشو برسونه منم برم😁

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
میگم خجالت نکشیدی؟ منم دوست دارم برم روم نمیشه. چند دقیقه طول کشید کارت؟؟؟ 

وای خیلی خجالت کشیدم بعد بش گفتم خجالت میکشم گفت من روزانه اینقد بیکینی دیدم که یادم رفت مال خودم چ شکلیه😂اولش ک دراز کشیدم داشتم‌ میمیردم ولی بعدش عادی شد،تقریبا20دقه طول کشید

منم‌دخترِ‌آریایی🕊:)
فول بادی برای این بده که بدن تحمل اشعه به اون حد رو نداره  چون یه حد مجازی  اره که بدن قب ...

از کی شنیدین این رو

مگه میشه جدا هم رفت ؟

میشه برام از ته دلت یه آرزوی قشنگ کنی و صلوات بفرستی:)♥
وای خیلی خجالت کشیدم بعد بش گفتم خجالت میکشم گفت من روزانه اینقد بیکینی دیدم که یادم رفت مال خودم چ ...

🤣🤣🤣خدا پولشو برسونه منم برم. چند روز یبار میری. من فقط بیکینی و زیر بعل و ساعد دست و پا نیاز دارم

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
از کی شنیدین این رو مگه میشه جدا هم رفت ؟

اره فول بادی یعنی تموم بدن تو یه روز لیزر میشه

ولی وقتی این ماه پاکامل رفتی چندروز دیگه یا یه هفته دیگه بیکینی برین وهمینطور ادامه بدی تموم بدنت لیزر میشه 

من خودم جدا جدا میرم

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
🤣🤣🤣خدا پولشو برسونه منم برم. چند روز یبار میری. من فقط بیکینی و زیر بعل و ساعد دست و پا نیاز دارم

ایشالا،ماهی ی بار میرم،فک کنم 200بشن مال تو البته خب بعضی جاها ارزون تره بعضی جاها گرون تره

منم‌دخترِ‌آریایی🕊:)

والا من خوندم توی طب سنتی میگن دروازه خروج گازهای سمی از بدن همین موها هستن و وقتی مو برداشته میشه دریچه ها بسته میشن درست و غلطش رو نمی‌دونم خودم به همین دلیل انجام ندادم بنظر دلیل عاقلانه‌ای میومد