2777
2789
خب مجبور نیستیم بریم لیزر کنیم  ولی مجبوریم دکتر خانم عمل زایمان رو انجام بده شما میخواهی عمل ...

راجب پزشک اجباری نیست حتما زن انتخاب کرد 

شما رساله داری برای خودت 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
منم واقعا اذیت بودم.شوهرمم اذیت بودش.با اینکه به شدت مذهبی هستم و اهل نماز و روزه اما لیزر رفتم.چون ...

خیرشو ببینی😂😂😂

مبارک باشه حس خوبی میده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم روی باسنت چی؟ من موندم روی باسنم میخواد یا نه  موهاش مثل کمرم نیست مثل دستمم نییت  ...

یادم رفت روی باسنمم نمیزنم.اپراتور گفت موهاش کلفت نیست نزن به موقعی نتیجه عکس نده برات.خودشون ببینن میگن میخاد یا نه گلم 

اما توصیه میکنم حتما بری پشیمون نمیشی عزیزم 

من دیروز جلسه اولم‌ بود ولی اره تقریبا همین قد باید برم

میگم خجالت نکشیدی؟ منم دوست دارم برم روم نمیشه. چند دقیقه طول کشید کارت؟؟؟ 

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
یادم رفت روی باسنمم نمیزنم.اپراتور گفت موهاش کلفت نیست نزن به موقعی نتیجه عکس نده برات.خودشون ببینن ...

منکه دارم میرم 

اما باسن رو دو دلم 

اتفاقا این بار گفت نزن ببینم بهت بگم

گفتم ببینم تجربه شما چیه 

دیدم باسن رو نگفتی فکر کردم میزنه لیزر برات😄

خب مجبور نیستیم بریم لیزر کنیم  ولی مجبوریم دکتر خانم عمل زایمان رو انجام بده شما میخواهی عمل ...

خب بعضیا مجبورن لیزر کنن چون موهای زخیمی دارن درضمن هورمونی هستن.بعضی وقتا زایمانا اورژانسی هستن و اون لحظه میبینی خانم شیفت نداره اون بیمارستان همگی اقا هستن یعنی باید اون خانم بمیره خودش با بچه اش که حالا چون خانم نیس 

میگم خجالت نکشیدی؟ منم دوست دارم برم روم نمیشه. چند دقیقه طول کشید کارت؟؟؟ 

یه جاهیی باید خجالتوکنار بزنی

هیچکی اندازه من خجالتی نیست برا این مورد

ولی واقعا لازمه بنظرم

ادم یه عمر راحت میشه