2777
2789
عنوان

چهل نفر بیان براشون حدیث کسا بخونم💗

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 55 پست
الهی خیر دو دنیا ببینی، اینم روزی امشب من بود😍 به نیت مامان هدی بخون.

عزیزم😍 ان شاءالله حاجت روایی روزیتون بشه💛

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه لطفا برا حاجت منم بخونی اسمم نیلوفره حاحت سنگین دارم.دعام کن منتظر ی زنگی ام منتظر ی خبرم.....ا ...

ان شاءالله همه چیز به خیر و خوشی بگذرا💛

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
دعاکن خدابزودی بما اولادسالم وصالح ببخشه  منم صدصلوات برای حاجت روایی شمامیفرستم

ان شاءالله بحق باب الحوائج حضرت علی اصغر خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح و عاقبت بخیر عطا کنه💛

ممنون از لطفتون🤗

ان شاءالله بحق باب الحوائج حضرت علی اصغر خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح و عاقبت بخیر عطا کنه💛 ممنو ...

الهی آمین خدا از دهن شمابشنوه

شماهم بحق صاحبان کساء حاجتروابشید ان شاءالله

مهربان باشیم .خاموش بودم بعدسالهاروشن شدم.اهل دعوا نیستم. پس حق باشماس.بعضی تاپیکانصفه بودم سوال مونده ذهنم میپرسم بعد.خوش باشید دوستان.خاستی برای برآورده شدن حاجاتم صلوات بده

@مامان،مهدیار    

@ماهصنم22    

@دختر_لاکچری  

@مامان،مهدیار       @ماهصنم22       @دختر_لاکچری &nbs ...

فدای قلب مهربونت بشم خواهری بخدا نمیدونم چطور جبران کنم 

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖
@مامان،مهدیار       @ماهصنم22       @دختر_لاکچری &nbs ...

ممنونم خواهر جونم دست گلت درد نکنه 

نمی‌دونم لطف و محبتت رو جبران کنم از خدا می‌خوام این لطفتون رو بی جواب نذاره حاجتتون روا ان‌شاءالله 

براتون آیه الکرسی و چهار قل و حمد و قدر و کوثر و ولعصر و نصر میخونم با ۱۴ صلوات 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

از۷سالگی خانوادم ازهم پاشیده شد بعد از کلی درد و رنج زیر دست این و اون بزرگ شدن و یه مادر و به برادر معلول 🥲مستاجریم از مستاجری خستم شد

ازدواج هم نمیتونم بکنم ینی کسی  ک اصن بخاد بامن ازدواج کنه باید مادر و داداشمو هم قبول کنه برادرامم یه گوشه ای شهر گرفتار مغزم دیگ نمیکشه😔واقعن نیازم ب دعا

تورخدا واس عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کنید منم براتون ممیفرسم نی نی یار جان اگ دیدی اشتباهی از من سر زده بهم بگو💖🌹عاشق نی نی سایتم و اینجا خانواده ای دوممه و همه اجیامنن💖🌹💖
از۷سالگی خانوادم ازهم پاشیده شد بعد از کلی درد و رنج زیر دست این و اون بزرگ شدن و یه مادر و به برادر ...

عزیز دلم😓

از نه دلم آرزو میکنم اونقددددر خوشبخت بشی که تمام این رنج ها رو فراموش کنی ان شاءالله به تک تک آرزوهات برسی و همیشه شاد و سلامت باشی🤗💛