سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
حتی عشق یه طرفه هم بهتره از اینه چون تکلیفتو نمیدونی
کاش بشه یه روز ببینیم همو
تو مثل رقص گل سرخی رو باد..🥀 خطاب به اون کاربری که همش در حال چک کردنو گزارش زدنو کلن پیگر ماست بگم:بهت حق میدم اگر منم همچین مریضی حاد روانی داشتم وضعیتم همین بود🤣🤣🤣میشه اینقد الکی گزارش نزنید؟دیگه شماره ندارم😐ولک ناموصن شرافتن😐چند بار میخاین تعلیقم کنید خی اولش که jengolefengol بودم بعد شدمjengolefengol_برگشته . بعدش شدن خاهر jengolefengol.😐😐😐😐😐خب من مثل شما پارتیم پیش نی نی یار کلفت نیست که هر کاری کنید تعلیق نمیشید نی نی یار به من آلرژی داره😂
یه حس عجیب ولی شیرین که فکر بهش حالش ادم رو خوب میکنه
هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
نمیخوام شعار بدم فقط تجربه ام میگه دخترا عاشق نمیشن وابسته میشن چون اگه عاشق میشدن نمیتونستن ازدواج کنن وقتی شوهر میمیره یا طلاق میگرن دوباره سر سفره عقد میشبنن ولی اینو میدونم که پسرا واقعا عاشق میشن ومیتونن تا اخر عمرم مجرد بمونن اگه به عشقشون نرسن اگه واقعا عاشق بشن
اره ولی از بد ترین نوعش که از دوره و تاهالا رو در رو دیداری نداشتیم حتی عشق یه ...
وای تو رو خدا اینکارو نکن 😭 من چند سال زندیگمو پای ی پسر گذاشتم اینطوری الانم ازدواج کردیم اما اصلا راضی نیستم الان که از نزدیک ی مدت با خودش و خانوادش اشنا شدم شناختم کامل شده قبلا بخاطر راه دور نشناخته بودمش اصلا
میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده