2777
2789
عنوان

یک سال و نیمه فیلم ندیدم

215 بازدید | 13 پست

فیلم خوب معرفی میکنید ایرانی سریال خانگی و سینمایی 

با بچه داری نرسیدم بینم فقط سریال میخواهم زنده بمانمو دیدم. هر چی تو این 2 سال اومده و قشنگ بوده بگین لطفا 😍💋

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شهرزاد رو از اول ببین از همه این مضخرفا ک اومده بهتره

شهرزادو از اول دیدم. جیران میگن مثه شهرزاده؟ 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

😑😐من که یه بار ۸ سالگیم رفتم سینما دیگه تاحالا نرفتم 

😐💔بقیش با اردو مدرسه بوده 

همون ۸ سالگیم به اصرار شوهر خالم بود مگه نه نمیرفتیم😐خو تو خونه از اون روز به بعد دیدم

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد

یک سال و نیم داشتی درست پیش میرفتی باز میخوای راه قبلو بری😅 چیه وقتتونو با فیلم تلف میکنید بجاش یه چیزی یاد بگیرید 

خودم توی کل عمرم۲۰تا فیلم ندیدم

البته فیلم هایی هم هستن ک آموزنده هستنا اما نمیدونم ک اونا رو میبینید یا نه

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒
😑😐من که یه بار ۸ سالگیم رفتم سینما دیگه تاحالا نرفتم  😐💔بقیش با اردو مدرسه بوده  همو ...

منم تو خونه میخوام ببینم

یک سال و نیم داشتی درست پیش میرفتی باز میخوای راه قبلو بری😅 چیه وقتتونو با فیلم تلف میکنید بجاش یه ...

نه برا سرگرمی میبینم