حلوا زعفرانی مسی کشی
۲ لیوان آرد
۱ لیوان روغن (بهتره که ترکیبی از جامد مایع و کره باشه)
۳/۵ لیوان شکر
۳/۵ لیوان آب
نصف لیوان گلاب
۱ قاشق چای خوری پودر هل
زعفران به اندازه ی لازم
آرد و با روغن حل کنید تا به غلظت ارده برسه بعد بذارید رو حرارت و مرتب هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته و دو درجه تغییر رنگ بده توجه کنید که نباید بیشتر از دو درجه تغییر رنگ بده که حالت زعفرانی خودش رو حفظ کنه از حرارت بردارید و بذارید کنار ( حتماً آرد و روغن با هم سرخ بشه با حرارت ملایم) و مرتب باید هم زده بشه که آرد تو روغن گلوله نشه و اینکه آرد رو از قبل الک کنید
شکر رو در آب حل کنید و بذارید رو حرارت تا بجوشه و قوام پیدا کنه . قاشق رو بزنید تو شربت و در بیارید بذارید قاشق خنک بشه بعد انگشت بزنید اگر حالت چسبندگی داشت قوامش خوبه نیاز نیست که کش بیاد همین که کمی به هم بچسبه یعنی کافیه (قوام شربت مهمه) از روی حرارت بردارید و زعفران آب کرده رو اضاف کنید این حلوا نسبت به حلواهای دیگه به زعفران بیشتری نیاز داره بزارید شربت و آرد از حرارت بیفتند و ولرم بشن هر دو هم دما شدن با هم مخلوط کنید و با هم زن دستی خوب و مرتب در یک جهت هم بزنید تا یکدست بشه البته این مرحله حلوا شل و آبکی هستش بعد از هم زدن مرتب روبه سفت شدن میره در این مرحله مخلوط گلاب و پودر هل رو اضافه و مرتب هم بزنید تا حلوا یکدست و از ظرف جدا بشه .
حلوا آماده ی تزیینه
دوستان ممنون میشم یک فاتحه برای پدر عزیزم بفرستید🙏🙏🙏