2777
2789

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

راه رهایی از غم و اندوه اینجوری استغفار. 

استغفار کن گلم. منم همینطور. اصلا انگار تاپیک شما رو خودم زدم. 

استغفار راه های زیادی داره... یکی از راهاش هم صلواته. 

یه لینک براتون میفرستم لطفا مطالعه کنید و اگه مطلبی هم خودتون یا دوستان دیگه این تاپیک میدونن اونجا بنویسید که یه منبع جامع داشته باشیم. 

من برای حاجت دلتون و رفع اندوه قلبتون 100 مرتبه صلوات میفرستم. 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استغفار

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
فدای قلب پاکت بشم تو برام صلوات فرستادی دلم آروم شد قربون دلت 

واقعا؟ 

تعارف میکنی؟ 

اگه همین قدر تو دنیا ارزشمند باشم که دل یه بنده خدا وا شه باید سجده شمر به جا بیارم... 

اخه من به هیچ کاری نمیام... دلشکسته ام حسابی 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

واقعا؟  تعارف میکنی؟  اگه همین قدر تو دنیا ارزشمند باشم که دل یه بنده خدا وا شه باید سجد ...

من چند ساعت پیش خیلی دلم گرفته بود اون موقع که گذاشتم بعد یهو عجیب دلم آروم شد الان دیدم تو گذاشتی همیشه دعام کن از قلم نندازم الهی خیر ببینی دنیا وآخرت 

من چند ساعت پیش خیلی دلم گرفته بود اون موقع که گذاشتم بعد یهو عجیب دلم آروم شد الان دیدم تو گذاشتی ه ...

چشم عزیزم. قول میدم. اسم من فرزانه است. شما هم برای من دعا کن. خدا میدونه منم چقدر دلم گرفته...

من همیشه برای تمام کاربرای نی نی سایت دعا میکنم. خدا شاهده. 

بازم به روی چشم. 

چشم عزیزم. قول میدم. اسم من فرزانه است. شما هم برای من دعا کن. خدا میدونه منم چقدر دلم گرفته... من ...

فدای دلت بشم مهربونم ایشالا همین روزا دلت باز بشه غم ازش بره بیرون

فدای دلت بشم مهربونم ایشالا همین روزا دلت باز بشه غم ازش بره بیرون

ان شاءالله عزیزم. 

توکل به خدای مهربون.