2777
2789

یعنی درآمدمون خوبه ولی همش خرج میشه هممون فقط مصرف کننده ایم . مامانم که خونه داره داداش بزرگمم ۲۰ سالشه هیچ کاری نمیکنه کلیم پول خرج میکنه آبجیمم دانشگاه آزاده منم هیچی قبول نشدم میخوام برم دانشگاه آزاد هر ترم نزدیک ۲۰ تومن ففط شهریه دانشگاهامونه حالا من سعی میکنم کمتر خرج کنم ولی کاش میخوندم دولتی قبول میشدم یا فرهنگیان 😔

بعداز اولین خرید ۱۰۰ میده

یعنی حداقل خرید ۱۵۰تومنه

میزنی خرید طلای ۱۸عیار

بعدش ۱۰۰ میده

با پول خودت میشه ۲۵۰

میزنی فروش میاد به کارتت

برنامه زرافزا از لینک من برید ممنون میشم 

zarafza.com/app/signup?ref=ceFA4uM

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن درس‌هات رو خوب بخونی

یه خانم فرهیخته و موفق بشی، برای بابات همین کافیه

بعدا براش جبران می‌کنی عزیزم

الان فقط از فرصتی که داری خوب و کامل استفاده کن، وقتت رو صرف غصه خوردن نکنی‌ها🤍

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

عزیزم مشکل از شما نیست.ولی افرین به شعورتون.کاش یکم مسیولین بفکر بودن.منو همسرم هم اکثر درامدمون برای فرزندانمون هزینه میشه و گاهی چیزی برای خودمون نمیمونه.وطیفمونه تامین فرزندان چون خودمون خواستیم به این دنیا بیان

سعی کن درس‌هات رو خوب بخونییه خانم فرهیخته و موفق بشی، برای بابات همین کافیهبعدا براش جبران می‌کنی ع ...

از پروفت خوشم اومد زدم رو کاربریت رشته تحصیلیت رو دیدم باورم شد یه لحظه  

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

خوب نگرانی خوبه داداشت سنی نداره که ....

این که ولخرجه خوب نیست ولی خوب پسرا همینن دیگه تو این سن جوونه و سرش داغه 

خودتم ببین علاقه داری پشت بمون به هدفت برس وگرنه برو وظیفه خونواده تامین مخارج دیگه چیزی که شده ...

تلاش کن به یه جا برس خونواده رو خوشحال کن 

قاضی دادگستری ⚖️

تقصیر شماها نیست که همه چی گرون ولی خداییش سه تا تون بزرگ شدید برید سرکار خصوصا برادرت باید بیشتر بف ...

سنی نداره که برای ازدواج 😂

دیگه کم شده ...

ولی خوب موافقم باید به فکر آینده باشه !!

ولی خوب پسرا همینن دیگه جوونه و سرشون داغه!!

قاضی دادگستری ⚖️

خب کار داداشتون اشتباهه دیگه از الان باید به فکر سرمایه و مستقل شدن باشه وگرنه عادت میکنه تل زن گرفت ...

سنی ندارع که ...

سرمایه و...

الان جوون ۳۰ سالشه بیکار و افتاده خونه پدرش 

ولی موافقم باید به فکر آینده باشه و تلاش کنه به هر صورت 

قاضی دادگستری ⚖️

سنی نداره که برای ازدواج 😂دیگه کم شده ...ولی خوب موافقم باید به فکر آینده باشه !!ولی خوب پسرا همینن ...

سنش برای ازدواج الان کمه ولی باید از الان فکر کار باش نمیشه که صب کنه بشه ۳۰ سالش بره سرکار 

هم درس بخونه هم بره سرکار کلا بفکر باش 

پسرا باید از سن کم کار کنن تا جوهره وجودشون آبدیده بشه چون میخوان مسئول و سرپرست خانواده بشن 

دختراهم خوبه از یه سنی حتما کار شروع کنن تا مستقل بار بیان 

سنی ندارع که ...سرمایه و...الان جوون ۳۰ سالشه بیکار و افتاده خونه پدرش ولی موافقم باید به فکر آینده ...

همون ۳۰ سال یا کار گیرش نیومده یا اینکه از بس کار نکرده عادت نداره به کار کردن