2777
2789

من قدم ۱۶۲ وزنم ۴۸ 

کلی تلاش میکنم دو کیلو اضاف میکنم تو یه ماه و فقط کافیه دوروز استرس داشته باشم یا ناراحت شده باشم باز چهار کیلو کم میکنم😐

اگه اهل چهاردونگه(حالا همون چهاردانگه استان تهران)ای یا کسی که اونجا زندگی میکنه میشناسی بهم پیام بده💙😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا میتونی برنج‌بخور مثلا صبحانه فرنی بخور  ناهار همیشه برنج بخور یا غذا های برنجی شام هم همینطور زیاد بخور. ادویه هم تو غذات نریز مثل دارچین و فلفل و زنجبیل و ترشی جات هم نخور 

بهترین راه دکتر تغذیه... ببین بهت بگم باورت نمیشه تغریبا همه قرص و پودر های اشتها اور چاقی رو امتحان کردم یا کبدم مشکل پیدا کرد یا بعد دو روز ک استفاده نکردم برگشتم حالت قبل  اما مشاوره با دکتر تغذیه میتونه استاندارد و بهترین راه باشه شاید دیر اما بدون عوارض و بازگشت وزن میگیری

بهترین راه دکتر تغذیه... ببین بهت بگم باورت نمیشه تغریبا همه قرص و پودر های اشتها اور چاقی رو امتحان ...

عزیزم شما با دکتر تغذیه وزن گرفتی؟ ورزش هم داشتی؟ میخوام بدونم بدون ورزش میشه وزن گرفت و خوش اندام هم شد؟ من هرجا میرم میگن باید ورزش کنی وگرنه وزن نمیگیری دیگه موندم چیکار کنم.