2777
2789
عنوان

دوباره یکی دیگه فوت شد

456 بازدید | 21 پست

ای خدا یکی از بچه محلای دیگمونم فوت شد

هنوز یماه نشده که قبلی خودکشی کرده بود تا ی هفته تو فکزش بودم همش صلوات براش میفرستادم حالم گرفته بود پریشب دوباره یکی دیگه ام فوت کرد الهی بمیرم من مرگ اینارو نبینم (پسره اصلا منو نمیشناخت) دلم براش تنگ میشه برای هر جفتشون.. دیگه قرار نیس ببینمشون دیگه قرار نیس دعوا کنم باهاشون 

اولی که خیلی بدجور باهاش برخورد میکردم

فوت کرد تا ی هفته بیست و چهارساعت تو ذهنم بود دیگه حالم از زندگی بهم خورده بود تا دیشب دوباره اعلامیه دومیو دیدم... 

با اینکه با دومی زیاد برخورد نداشتم فوقش دوبار همکلام شده بودیم ولی خب زیاد میدیدمش، چقدرم پسر نجیب و پاکی بود مثل بقیه هول نبود خدابیامرزتش

لطفا همگی براش صلوات بفرستید 

بر اثر تصادف فوت کرده خدابیامرز. 

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرگ جوون چقد زیاد شده🥺خدا رحمتش کنه

اره واقعا باورم نمیشه ب این زودی فوت شدن از وقتی اینارو دیدم از مرگ میترسم چقدر بی رحم شده زندگی به این زودی میرن زیر ی مشت خاک سرد بدون ازدواج بدون رسیدن ب ارزوها بدون تشکیل خانواده 

این یکی 17 سالش بود

پارتنر خودمم مریضی داره میگن امید زیادی بهش نیست.. 

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

حس میکنم منم آخرای عمرمهنمیدونم چرا

خدانکنه

پسره تورو نمیشناخت و بعد دعوا میکردید چطو شد😕😅

ن با اولی زیاد دعوا میکردیم

دومیم نمیشناخت منو یعنی شاید بچها اسممو میاوردن جلوش اونجوری میشنلخت ولی تاحالا برخورد از نزدیک نداشتیم هرچی بوده مجازی بوده اونم سر استوریا

مرگ حق ممکن برای همه تو هر سنی پیش بیاد زیاد نشین فکر کن افسرده میشی

افسرده هستم