2789
عنوان

بهم خیانت شده

276 بازدید | 22 پست

نامزد من یه دوس دختر داشته قبل از من که میدونم خیلی دوسش داشته چند ماه پیش یکی بهم گفت دختره بهش گفته نامزد من بهش با پیج فیک اینستا پیام داده که بیا ببینمت 

من میدونستم نامزدم پیج فیک یکی داشته اما دیشب فهمیدم داخلش هم رفته چون فالووراش پاک شده بود خودش میگه نه من اینکارو نکردم اما وقتی وارد پیج فیک شده بدون دلیل 

من چیکار کنم؟؟؟کمک کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدافظی کن اگه راسته

نمیدونم یکی این حرف رو بهم زد که با من خوب نبود یعنی شاید دشمنم حساب میشه نامزد منم رفت دعوا با همون طرف که دروغ میگی اما چرا وارد پیجش شده

امارشو یجوری در بیار اگه بت ثابت شد خیانت کرده ولش کن😐

نمیدونم اخه چطوری ؟؟؟؟تو همین موندم ..میگم چرا رفتی توی پیج فیک میگه رفتم پاکش کنم رمزش ولی یادم نبود ولش کردم 

لعنت به گوشی

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
نمیدونم یکی این حرف رو بهم زد که با من خوب نبود یعنی شاید دشمنم حساب میشه نامزد منم رفت دعوا با همون ...

یعنی رفته پیج دختر و نگاه کنه.الان تو فکرشه؟مقایسه می‌کنه اصلا چیه جدا شدنش ازون داستانش

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
خب عقد نکن پس باهاش 

یعنی واقعا به دختره پیام داده؟؟؟ چرا ولش کرده پس اگه دوسش داشته؟ اون کسی که بمن گفت بعد اینکه اون حرف زد گفتم میرم شکایت میکنم اگه دروغ بگه بعد این حرفم کفت نه مال قبل تو بوده حرفش پس گرفت اما دلیل اینکه نامردم پیج فیک رفته چیه

نمیدونم یکی این حرف رو بهم زد که با من خوب نبود یعنی شاید دشمنم حساب میشه نامزد منم رفت دعوا با همون ...

چون راسته..توروخدا ساده نباش‌..بیشتر مردا خیلی دروغگوان و خیلی راحت فیلم بازی میکنن نقطه ضعف دخترام میدونن(احساسات)...زرنگ باش پیشو بگیر بهت ثابت شه راسته یا نه

مهربانی تنها زبانیست که ناشنوا میتواند بشنود و نابینا میتواند ببیند.  
یعنی رفته پیج دختر و نگاه کنه.الان تو فکرشه؟مقایسه می‌کنه اصلا چیه جدا شدنش ازون داستانش

اصلا اون دختره ی دختر زشت دهاتی خیلی بی پول هس که اصلا قابل مقایسه با من نیس ..من باهاش دوست شدم پس چرا اومد خواستگاری اگه اونو میخواس ..خودش میگه من اگه اونو میخواستم الان با تو نبودم اما قضیه پیج شک کردم