حتی الان بغلم نشسته خوابوندمش انگار خفه میشه بزارمش زمین. دکتر چرک خشک کن و شربت ایورامی نوشته سرساعت میدم ولی بیفایدست گلوش پراز خلطه انگار عوق میزنع بالا بیاره نمیتونه.بخور روشن کردم اب وعسل میدم ولی خلطش کنده نمیشه.حمام اب گرم وبخارم بردم.چیکار کنم؟؟؟؟؟؟دوسال و چهارماهشه
😍تا ابد دوستت دارم 😍 دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام 😼. ینی من خرم اگه دیگه بیام تو تاپیک های سیاسی 😒😒😒. اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃
[QUOTE=223360896]گلم اگه بچه ش مثل بچه من الرژی داشته باشه میخای چیکار کنی؟ همه بچه ها نمیتونن خوب تا نده ک نمیفهمه آلرژی داره البته هر جور مایله منظور من گفتم ب پسرم دادم
من دوتا دخترام وقتی اینجوری میشدن کوچیک بودن دکتر میگفت قطره بینی بریز وبعد حمام رو اب داغ باز کن یه ربع بمونه حمام گرم بشه وبخار کنه و بعد بچه رو میبردم حمام یه نیم ساعت تو حمام گرم و تمام گلوشون تخلیه میشد کلا چرک کنده میشد و راحت میشد توحمام خشکشون میکردم و بیرون یه شسوار باد ولرم موهاشون خشک میکردم ولی تا یهساعت نباید میخوابوندم وکلاه هم سرش نمیذاشتم و یه چایی گرم میدادم بهش
من میترسم جوشونده بدم.عسلم که میدم با ترس ولرز میدم کوچیکه میترسم
منم نمیدم.دوست من هر موقع بچه ش مریض میشه با همین جوشونده ها خونگی درمانش میکرد حالا طفلک کارش ب بستری شدن رسیده. چرک خشک کن چی خورده؟ آزبترومایسین ی نوعش هست ک باید با اب قاطی کنی اون خیلی خوبه من هرموقع بچه م سرماخورده و خلط زیاد داشته پزشکش اونو میده پنج روزه خوب میشه. ی شربتم میده یادم نیست خیلیم بد گیر میاد اونم عالیه