تاسف برانگیزه که تاپیک چرت و پرت میتایپم کسی نیاد 66 صفحه رفته جلو بعد طرف تاپیک می زنه یه مشکل جدی داره یه نفر تو تاپیکش چارتا کلام حرف حساب تایپ نمی کنه جوابش و بده چقدر سایت بیخود شده
برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلامممممممممممممممم😂خببب یکم از خودم بگمممم دختر از تبار چرت و پرت😌بی ادب ولی با ادب😐خوشحال ولی ناراحت😣خیلی راز دار و رک😎من بیمارستان به دنیا اومدم💃از بچگی بزرگ شدم😎دوستام رفیقمن😌این وسط مساتام بگم ۱۵ سالمه😑بچه نیستم چون بزرگم😌من همون خار داریم که کلا ۲ نفر میاد تو تاپیکم که یکیشون پست میزارع لطفا برای حاجت رواییم یا صلوات بفرس(البته به جز @یکدانه_هستم چون همیشه هست)😂😭بدشانسم خیلی😂جونم براتو بگه که مخالف شدید شاخ پنداری هستم😌قبول دارم بیشعورم ولی باشعورم😎من همونم که ممکن هارو غییر ممکن میکنم با این اراده 💩 درضمن عزیزی که تاپیک نظر خواهی میزنی عرضه پذیرش انتقاد هم داشته باش نگو اکه مخالفی از تاپیکم برو بیرون چون خودت اگه جنبه انتقاد نداری تاپیک نزدن 💃عههه چقد زیاد شددد تا درودی دیگر بدرود😎چالش ناشناس https://harfeto.timefriend.net/16470335389781
نه، واقعیت اینه که تاپیکای هیجانی و جنجالی و میرن سراغش و وقتشون و، بعضیا البته، به بطالت می گذروندن ولی یکی یه تاپیک می زنه کمک می خواد التماس می کنه یکی یه کلام کمک نمی کنه همه تو تاپیک جنجالی به قول خودشون چرت و پرت میتایپن
تاپیک مرگ و زندگی میزنم فقط یه نفر میاد اونم میگه بیایید تاپیک اخرم
ولی چرت و پرت ۶۶ صفحه رفت جلو
البته دوستای خوبی پیدا کردم
سلامممممممممممممممم😂خببب یکم از خودم بگمممم دختر از تبار چرت و پرت😌بی ادب ولی با ادب😐خوشحال ولی ناراحت😣خیلی راز دار و رک😎من بیمارستان به دنیا اومدم💃از بچگی بزرگ شدم😎دوستام رفیقمن😌این وسط مساتام بگم ۱۵ سالمه😑بچه نیستم چون بزرگم😌من همون خار داریم که کلا ۲ نفر میاد تو تاپیکم که یکیشون پست میزارع لطفا برای حاجت رواییم یا صلوات بفرس(البته به جز @یکدانه_هستم چون همیشه هست)😂😭بدشانسم خیلی😂جونم براتو بگه که مخالف شدید شاخ پنداری هستم😌قبول دارم بیشعورم ولی باشعورم😎من همونم که ممکن هارو غییر ممکن میکنم با این اراده 💩 درضمن عزیزی که تاپیک نظر خواهی میزنی عرضه پذیرش انتقاد هم داشته باش نگو اکه مخالفی از تاپیکم برو بیرون چون خودت اگه جنبه انتقاد نداری تاپیک نزدن 💃عههه چقد زیاد شددد تا درودی دیگر بدرود😎چالش ناشناس https://harfeto.timefriend.net/16470335389781
خب شاید واقعا اطلاع ندارن بعضی سوالا واقعا تخصصیه ولی موفقم با حرف شما
ندونستن عیب نیست... ولی اینکه همه تو تاپیک نیاید چرت و پرت میتایپم سرگرمن و مثلا یه خانوم باردار تاپیک زده کیسه آبش سوراخ شده ولی علائم میگه مثلا ولی اطلاع نداره باید سریع خودش و برسونه بیمارستان یه نفر جواب این بنده خدا رو نمیده آدم ناراحت میشه