2777
2789

قبلا یه سری دخالتا میکردن تو زندگیم وخیلی پرتوقع بودن تا یه مدت دوری کردیم الان کاری به کارمون ندارن خواهر شوهرم حافظ قرآن الان شده دو ساله حفظ کرده بعد خودمم دوست دارم بچه هام قرآن حفظ کنن حالا بنظرتون واتسابی رابطه شون نزدیک بشه اونا شهرستانن که نیم ساعت بامافاصله داره بنظرتون اشتباه نمیکنم این صمیمیت رو بوجود بیارم شوهرم ازشون خیلی دلگیری داره چون پدرومادرشون تاتونستن اززندگی ما می کنن در عوض به زندگی بچه های مجرد ودختر متاهلشون خیلی می رسن بنظرتون این صمیمیت بوجود بیاد اعصاب خوردیم بیشترنمیشه و اینکه دارالقرآن زیاد هس میتونم ببرم ولی مربی شون مرد هس زیاد پیگیری ندارن این خواهر شوهرم مجرده،پیگیریشم خوبه بنظرتون چه کنم از طرفی میگم محبت به بچه ها حداقل میکنن اعتماد بنفس بچه هام بالا می‌ره هیچی که بهمون ندادن شوهرم و خودمم تا تونستیم قبلا براشون هرکاری کردیم حداقل محبت به بچه هام که میتونن بکنن از طرفی پسرم به قرآن خیلی علاقه داره استعدادش شکوفا میشه کلاس زبان هم بردم اما مربی پیگیری درست نمی کرد فقط ترسم از باز شدن دخالتشونه

عزیزم فراموش کن گذشته رو... ان شالله این حفظ قرآن باب روابط خوبتون رو باز کنه

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترام عاشق عمشوننن

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

من خودم عمه ام ...خونه زن داداشم مشهد وقتی میرفتیم مشهدخونه داداش دیگم میموندیم رفتیم بهشون سر بزنیم 

زن داداشم ب برادرزادم یاد میداد برید خونتون ...چرا اومدید خونه ما ...کلا جهیزیه زن داداشمو مامانم داد بعد ۳سال پیش میخواست با قرآن بزنه تو سر مامانم ک چرا ۱۵سال پیش من عروستون شدم ب من ترشی ندادید...ما اصلا ب زندگیشون کاری نداشتیم و نداریم نمیدونم چرا اینقدر با ما بده ...