2777
2789
عنوان

چه خواب مضخرفی دیدم خواب دیدم همسرم داره با زن سابقش لاس میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بچه داره  بچه پیش مادرشوهرمه بهش ندادن و نمیذارن ببینتش

حالا بد به دلت راه نده ولی من خودم بعد از اون قضایا خیلی حواسم جمع شده کلا هم رمز گوشی ممنوعه تو خونه ما

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خوبه که حداقل با این رفتارش متوجه شدی نمیخواد با اون باشه وگرنه خطشو عوض نمیکرد که

نمیدونم دیگه ادمیزاده یهو خرمیشه گول میخوره بعد چندسال یه جدید ببینه میره سمتش

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙
وای چقدر سنگدلن خوب بزارن بچشو ببینه چه کاریه آخه از آه اون مادر نمیترسن

نه اینا از هیچی نمیترسن 

همه از اینا میترسن

حالا بد به دلت راه نده ولی من خودم بعد از اون قضایا خیلی حواسم جمع شده کلا هم رمز گوشی ممنوعه تو خون ...

اصلا اعصابم داغونه

عزیزم  اگه زن سابق همسرتون خودش راضی  به  طلاق  بوده  جای نگرانی  نیست ...

اتفاقاً زن سابق شوهرم خودش با زور جدا شده یعنی شوهرم اصلا دلش نمی‌خواست طلاقش بده ولی اون خودش با یکی که دوسش داشت قرار ازدواج گذاشت حتی اون مرد هم متأهل بود زنش طلاق گرفت بخاطر این، ولی درست وقتی ما عقد کردیم این زنه فهمید شروع کرد کرم ریختن حالا بعدشم از شوهر دومش طلاق گرفت و بعد از اینکه جدا شد به شوهرم پیشنهاد خونه داده یعنی به اسم بزنه، ۳ باری هم شوهرمو کشونده خونه اش به بهونه اینکه بچه مریضه نمیتونه بیاد دم  در

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نگران نباش بجاش سعی کن تو جذبش کنی سمت خودت

اصلا حوصله ی جذب و مذب ندارم

اونیکع ادم باشه می مونه سر خونه و زندگیش

تازه منم زیاد علاقه ای بهش ندارم نگران دخترمم که اسیب نبینه

برای شما هم همچین مشکلی پیش اومده؟

آره پست بعدیم یکمی توضیح دادم

اتفاقاً زن سابق شوهرم خودش با زور جدا شده یعنی شوهرم اصلا دلش نمی‌خواست طلاقش بده ولی اون خودش با یک ...

چجوری دوباره دلت باشوهرت صاف شد؟

چجوری دوباره دلت باشوهرت صاف شد؟

دوتا بچه دارم خودمم ازدواج دوممه نمیتونستم جدا شم ، شایدم بخاطر اینکه خیلی ضعیف و اعتماد به نفس پایینی دارم 

صاف هم نشده ولی می‌سازم