2777
2789
عنوان

شوهرم مادرشو خیلی مظلوم میدونه!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 27 پست
توام شوهرتو تصدیق کن و پیش دستی کن که اره مامانت گناه داره و فلان کم کم شوهرت از این حس دلسوزیش دست ...

کمی میشه سیاست یادمون بدی 

من که بلد نیستم 

فقط فاصله گرفتن را بلدم 

که اونها هم پررو تر میشن 

نمیدونم چرا حس خوبی داد بهم.خودت یه لحظه فک کن پسرت درآینده انقد نگرانت باشه و درک کنه تمام سختی ها ...

عزیزم به نظره من پسر یا مردی که خیلی وابسته ی مادرش باشه نباید بره زن بگیره چون زن یه حس حسودی درونش هست نمیتونه این چیزا رو تحمل کنه 

نصفه بیشتره طلاقا سره خانواده های شوهره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمی میشه سیاست یادمون بدی  من که بلد نیستم  فقط فاصله گرفتن را بلدم  که اونها هم پ ...

خب اخه باید موردش پیش بیاد تا بتونم کمک کنم

در چه موردی چی بگم   

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
عزیزم به نظره من پسر یا مردی که خیلی وابسته ی مادرش باشه نباید بره زن بگیره چون زن یه حس حسودی درونش ...

اینکه فقط دلسوزی مادرشو کنه جز وابستگی زیاد نیس.تا یه حدی اوایل ازدواج زیاده توجه پسر به مادر که اگه زن جبهه بگیره کم کم آدم بده داستان میشه زنه.با سیاست زن به مرور اولویت اصلی زن میشه تو زندگی مرد.

اینکه فقط دلسوزی مادرشو کنه جز وابستگی زیاد نیس.تا یه حدی اوایل ازدواج زیاده توجه پسر به مادر که اگه ...

ببین گلم ما یه همسایه داریم زنه 3 تا بچه داره اونم بچه ی اولش 20 سالشه  شوهرش از روزی که ازدواج کرده چسبیده به مادرش یعنی تا تلفن میزنه میره 

زنه یعنی هزار تا مرض گرفته از دسته مرده

هزار تا عمل کرده باورت نمیشه زنه پیر شده 

اخه این زندگی خوبه؟؟ 

ببین گلم ما یه همسایه داریم زنه 3 تا بچه داره اونم بچه ی اولش 20 سالشه  شوهرش از روزی که ازدواج ...

من خودم پدربزرگم همچین آدمی بود ولی مادربزرگم بیخیال حتی بیشتر به مادرشوهرش توجه کرد اما برعکسش هم بود ینی ب پدر مادر خودشم خیلی رسیدگی کرد همونجور ک شوهرش برا مادرش خرج کرد الانم هر دو خانواده ها زیر خاکن اینا خوشو خرم زندگی میکنن.تواینجور کیس ها بنظرم فقط بیخیالی جواب میده .مابقی کیساهم میشه با سیاست زنانه حلش کرد

وای چقد بده خدایاااا چقد عقده آیه خدا میدونه شوهرش چ بلایی سرش آورده انقد عقده ای شده

آره... جاری بزرگه من که عروس اولشونه میگه خیلی از شوهرش کتک می‌خورده 

خیلی زود هم ازدواج کرده بچه بوده 

آره... جاری بزرگه من که عروس اولشونه میگه خیلی از شوهرش کتک می‌خورده  خیلی زود هم ازدواج کرده ...

بخاطر همینه انقد عقده آیه خدا ازش نگذره مراقب زندگیت باش

حیف توبه های بعد اون گناه.