2777
2789
عنوان

پستونک

113 بازدید | 14 پست

سلام  طولانیه ولی لطفا کمکم کنید کسی تجربه از پستونک گرفتن داره؟من دخترم ۵ روز دیگه میشه ۶ماهش عاشق پستونکشه و اصلا به شیر میلی نداره جوریه که تا پستونک دهنش باشه  ۱۰ ساعت هم شیر نخورده منم امروز کلا بهش پستونک ندادم یعنی همه پستونکاشو با قیچی پاره کردم تا دیگه گریه هم کرد نداشته باشم که بدم امروز بهترشیر خورد ولی دلم میسوزه براش همیشه میخواد یه چیزو میک بزنه بنظرتون ممکنه بهش آسیب بزنم با این کارم؟بخاطر رفلاکس شدید اصلا میلی به شیر نداشت با پستونک هم دیگه کلا شیرو دوروز بود قطع کرده بود خیلی عذاب وجدان دارم

پسر من۲۲ماهشه هنوز پستونک میخوره

ولی شیرشم میخورد به موقع اگه واقعا جلوی شیر خوردنشو گرفته نده دیگه از سرش میوفته

تمومه زندگیمو فقط با یه اشاره بهت میبخشم این کارا برام کاری نداره❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یهو قطع کردن پستونک بار روانی زیادی برای بچه داره 

شش ماهگی هم زوده چون متوجه نیست چرا ازش گرفتین 

میتونید طی روز قایم کنید تا بعد که شیرش و خورد یکم بهش بدید و هر روز از تایمش به تدریج کم کنید

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......تو اما وارد رگ هایم شدی و همه چیز تمام شدو خیلی سخت است بخواهم از تو شفا یابم!

پسر من۲۲ماهشه هنوز پستونک میخوره ولی شیرشم میخورد به موقع اگه واقعا جلوی شیر خوردنشو گرفته نده دیگه ...

اره اصلا شیر نمیخورد دیشب از ساعت ۱۲ تا ۷ صبح اصلا لب به یر نزد فقط پستونکشو تاصبح تودهنش نگه داشت منم انقد عصبی شدم که کلا همرو پاره کردم الانومیترسم روی روانش اثر بدی بذاره آخه وابسته شده بود 

کار خوبی گردی. منم وقتی پستونک پسرم و گرفتم تا مدت ها یه غمی تو چشماش بود تو خواب ناله میکرد همش میگم بزرگترین ظلم رو در حقش کردم که همون اول بهش پستونک دادم. الان با اینکه ۳.۵ سالشه و حدود ۲ ساله که پستونک رو ازش گرفتم بازم وقتی جایی میبینه بغض میکنه ولی اصلا ازش حرف نمیزنه

لبریزم از سکوت بسیار

دختر من پستونک میخورد ولی خیلی کم خودم میدادم دهنش میخورد الانم ۱۰ ماهشه پستونکاشو جمع نکردم فقط بازی میکنه گاهی میخوره اون اولا اگ پستونک یا س ی ن ه دم دستش نبود انگشتشو میخورد الانم گاهی میبینم انگشتاشو میخوره 🥰براش یکی بخر گناه داره سعی کن کم تر بدی بهش یا حد اقل شیشه بهش بده ابمیوه بریز هم خالی نمیخوره 

اونی که عاشق گلها بود اونا رو از ساقه جدا میکرد🥲😨
یهو قطع کردن پستونک بار روانی زیادی برای بچه داره  شش ماهگی هم زوده چون متوجه نیست چرا ازش گرف ...

درسته منم شنیدم اینو ولی حتی یه بار در روز هم بخوره فقط گریه میکنه و پستوتک میخواد شیرو اصلا لب نمیزنه بهش خیلی نگران اینم روی روحیش اثربدی بذاره

اره اصلا شیر نمیخورد دیشب از ساعت ۱۲ تا ۷ صبح اصلا لب به یر نزد فقط پستونکشو تاصبح تودهنش نگه داشت م ...

خب اون بچه کار خوبی میکنه شب شیر نمیخوره من تز۴ماهگی دیگه شبا شیر ندادم اگه روزا شیرشو میخوره نگیر ازش گناه داره

تمومه زندگیمو فقط با یه اشاره بهت میبخشم این کارا برام کاری نداره❤
پسر من۲۲ماهشه هنوز پستونک میخوره ولی شیرشم میخورد به موقع اگه واقعا جلوی شیر خوردنشو گرفته نده دیگه ...

اره دختر منم طاقت گشنگی نداره گرسنه باشه نق نق میکنه تعجب کردم چجوری ۱۰ ساعت هیچی نمیخوره 

اونی که عاشق گلها بود اونا رو از ساقه جدا میکرد🥲😨
خب اون بچه کار خوبی میکنه شب شیر نمیخوره من تز۴ماهگی دیگه شبا شیر ندادم اگه روزا شیرشو میخوره نگیر ا ...

بخدا اگه روز هم بخوره من مشکلی ندارم از ۲ماهگی تا الان فقط وقتی که خوابه سینه میگیره توبیداری نه شیشه میخوره نه شیرمنو انقد توی این ۴ماه غصه شیرخوردنشو خوردم که قلبم درد میکنه چندوقته موقع شیرش که میشه استرس میگیرم ازبس که عذابم داده در طول روز فقط دوبار شیر میخوره اونم توخواب که دوروزه همونم نخورده فقط پستونکشو میخورد بقیه تایما با سرنگ شیرخشک میدادم که اونم انقد لباشو سنگ میکنه دیگه نمیخوره😭

عزیزم الان خیلی زوده بزار یکم بزرگتر بشه بگیر، وقتی هم میخوای بگیری کم کم باید بگیری  مثلا اول ...

الان دلم طاقت نیاورد به شوهرم گفتم رفت گرفت تا دادم خورد خوابید ازدهنش در آوردم 

اره دختر منم طاقت گشنگی نداره گرسنه باشه نق نق میکنه تعجب کردم چجوری ۱۰ ساعت هیچی نمیخوره 

بخدا شده در طول روز فقط دوبار شیر بخوره اونم با جنگ و گریه باید بخوابونمش توی خواب بخوره  دوروز بود دیگه توی خواب هم نمیخورد امروز که پستونک نخورد توخواب ۴ بار خورد تو بیداری هم چندبار شیشه رو گرفت