2777
2789

دیروز اتفاقی افتاد که پونزده سال زحمتم بر باد رفت.

چیزی که حقم بود ازم گرفته شد و همه چیز مثل آوار بدبختی روی سرم ریخت. و من هیچ کاری نمی‌تونستم بکنم. یک لحظه دنیا دور سرم چرخید. چشمم سفیدی دید. نشستم و حس کردم نمیتونم نفس بکشم.

فقط چند لحظه توی این حال بودم. چشممو باز کردم دیدم همسرم داره با نگرانی نگاهم میکنه. دخترم که ترسیده بود، پرسید:«چی شد مامان؟»

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی شده فدای سرتون

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

ولی همه‌ی اینها فقط چند ثانیه طول کشید.

بلند شدم.

با پوست‌کلفتی بلند شدم. گفتم هیچی فقط یه لحظه سرم گیج رفت.

رفتم شامو حاضر کردم. یه کم شجریان گوش کردم.

گفتم اگه گریه کنم، غصه بخورم، حالمبد شه، غر بزنم، هیچی عوض نمیشه. هیچی. 

شاید امروز آخرین روز زندگیم باشه.شاید این ماه آخرین روز زندگیم باشه. شاید این لحظه تو ذهن دخترم بمونه تا آخر عمرش. به خاطر دخترم خندیدم. و تموم شد.

گذشت. واقعا تموم شد بچه‌ها

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

از تاپیکاتون فهمیدم نظر مردم براتون مهم نیست بی خیالید نسبت به حرفاشون.پس با احترام تاپیکتونو ترک میکنم 

یه ذره احترام به مخاطب بزارید بد نیست✋

من جاذب پول و ثروت الهی هستم؛مبالغ زیادی پول دائما به حسابم واریز میشود؛خداوندا سپاسگزارم😍😍😍