2777
2789
عنوان

چقدر من بیچاره بودم و خبر نداشتم

160 بازدید | 15 پست

بچه ها اصلا حالم خوش نیس ..با جاریم اومدم خیر سرم مسافرت که ای کاش نمی امدم ..اصلا از نظر رفتاری به هم نمیخوریم اون یه ادم لارج و شوخ طبع و به روز من یه ادم درونگرا و گرفتار بچه ..از نظر سنی اون دوسال از من کوچیکتره 

اون دوتا پسر فوق العاده اروم و حرف گوش کن داره که اصلا کار خاصی واسشون انجام نمیده یه تیشرت و شلواک میده میپوشن و تمام من دوتا دختر دارم  موهاشون تا کمر تا اونا روشونه کنم ببافم دوساعت طول میکشه هرچقدر هم زودتر دست به کار میشم بازم دیرتر از همه هستم و نامرتب تر از جاریم من اون وقتی که واسه دخترام میزارم اون واسه خودش میزاره ..پیش اون خیلی شلخته دیده میشم تازه  لباس های اون مرتب  اتو کشیده خاصه. برا من مثل گداهای سرچهار راهه 

ماشالله انقدر رفتن سفر زرنگ و کاربلدن ولی ما مثل ماست نگاهشون میکنیم فک کنم تو دلش میگه با چه اسگل هایی اومدیم بیرون 

الانم از ساعت ۱۱داشتم لباس های کثیف بچه هارو حموم میشستم 

شستن رو باهم شروع کردیم اون دوسه تا لباس شست و رفت من یه کوه 

فردا قراره بریم بیرون میدونم الان یه لباس دیگه رونمایی میکنه از قبلیا خوشگلتر و شیک تر من همان قبلی رو میپوشم 

اگه بخوام بگم خیلی طولانی میشه اینو بدونین  اون الان خوابه من اتاق دارم به حال خودم زار میزنم

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با جاری سفر اشتباه

اشتباهه محضه نمیشد کنسل کرد همش تقصیر شوهرمه صد دفعه گفتم اونا به ما نمیخورن از هیچ نظر نه مالی نه فرهنگی حوصله فیس و افادش رو ندارم باز کار خودش رو  کرد

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

خودت جواب همه مقایسه هات رو گفتی بابت چی ناراحتی ؟

چرا من اینطوریم چرا نمیتونم مثل اون باشم

اشتباهه محضه نمیشد کنسل کرد همش تقصیر شوهرمه صد دفعه گفتم اونا به ما نمیخورن از هیچ نظر نه مالی نه ف ...

بازم عزیزم ان شاء الله کار کنید وضع مالیتون خوب کنید توهم مانتو شیک و پیک بپوش 

من جاریم کلا توو یک سطحیم هنور همه میگن من سرترم  هردومون دوتا دوختر تقریبا هم سن داریم مسافرتم رفتیم خوش گذشته ولی کلا نمی‌پسندم با قوم شوهر جایی رفتن رو

ولی من دخترامو جوری بزرگ میکنم که هیچوقت نگن کاش دختر نبودم ☣️
چرا من اینطوریم چرا نمیتونم مثل اون باشم

منم دوتا دختر دارم جاریم یه پسر .قطعا تایمی که من میذارم اون نمیذاره .توخذیذ لباس هزینه ای که من میکنم اون نمی کنه .همه اینا حساب، همون لباس تکراری میشه مرتب وتمیز پوشید  .تو هیچی ازش کم نداری فقط خودت دست کم گرفتی همین  

منم دوتا دختر دارم جاریم یه پسر .قطعا تایمی که من میذارم اون نمیذاره .توخذیذ لباس هزینه ای که من میک ...

چشام قرمز شده انقدر گریه کردم حس میکنم منو به چشم یه اسکل نگاه میکنه که هیچی حالیم نیس به خدا منم بلدم شرایطشو ندارم خداشاهده خواستم بیام نزدیک ۴تومن دادم لباس برا بچه ها تازه هیچی هم نخریده بودما من واسه بچه هام فقط خرج کردم انگار از خودم زدم به اونا میرسم ..

بازم عزیزم ان شاء الله کار کنید وضع مالیتون خوب کنید توهم مانتو شیک و پیک بپوش من جاریم کلا توو یک س ...

دیگه همچین غلطی نمیکنم 

چشام قرمز شده انقدر گریه کردم حس میکنم منو به چشم یه اسکل نگاه میکنه که هیچی حالیم نیس به خدا منم بل ...

هیچ وقت از خودت نزن... 

برای خوشحالی و ظهور آقا امام زمان میشه یک صلوات بفرستید💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌱

بجای اینکه بشینی خودت با اون مقایسه کنی رو خودت کار کن  قطعا هیچ کس کامل نیست اونم بلاخره تو زندگیش دچار مشکلاتی میشه که از توانش خارجه ممکنه فقط در حضور نگاه شما خوب جلوه کنه سعی کن خودت را باهاش مقایسه نکنی از مسافرت دورهمی لذت ببری چرا غصه میخوری اتفاقی خاصی نیفتاده اونم چون بچه آرومی داره قطعا سر همین وقت بیشتری داره می‌تونه بهتر مدیریت کنه 

منم تو نگاه همه خیلی زرنگ بودم  ولی از زمانی که بچم اومد خیلی اذیت می‌کنه جدیدا تو نگاه خانوادم از نظر بچه داری ضعیف میام چون واقعا تا دوسالگیش خیلی اذیت شدم 

هیچ وقت از خودت نزن...

چیکار کنم نزنم بچه لخت میمونه نگاه به دوستاش میکنه ناراحت میشه مجبورم .

چشام قرمز شده انقدر گریه کردم حس میکنم منو به چشم یه اسکل نگاه میکنه که هیچی حالیم نیس به خدا منم بل ...

شاید از نگاه اون شما یه مادر دلسوزی .همسرت نمیتونه به یکی از دخترا برسه شما اون تایم به خودتون ؟.حالا بذار دخترات بزرگ بشن اونموقع میفهمی هووی مادر دختر چیه داستان این خرید کردناشون .سعی کن از مسافرتی که رفتی لذت ببری کنار بچه هات وهمسرت تو بهر اونو کاراش هم نرو برای بچه هات یه سفر خوش به یادگار بذار 

چیکار کنم نزنم بچه لخت میمونه نگاه به دوستاش میکنه ناراحت میشه مجبورم .

اوهوم حق میدم بهت... این اتفاق اتفاقی نیست، حتما قراره درسی بگیری از این سفر که کلی از لحاظ روحی و شخصیتی و... رشد کنی. 

برای خوشحالی و ظهور آقا امام زمان میشه یک صلوات بفرستید💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌱
بجای اینکه بشینی خودت با اون مقایسه کنی رو خودت کار کن قطعا هیچ کس کامل نیست اونم بلاخره تو زندگیش ...

از مشکلاتش خبر دارم ولی دست خودم نیس اعصابم خورد میشه .امروزم شوهرش از محل خدمتش فیش رایگان غذا داشت ما رو برد رستوران یه جوری رفتار میکرد انگار ملکه است  

منم نصف غذام رو خوردم با اینکه گشنه ام بود بقیش رو دست نزدم