2777
2789
عنوان

چهل نفر بیان براشون حدیث کسا بخونم🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 62 پست

@eliott93    

@bumblebee          

@95yasaminzahra          

@درمسیرخدا

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

رقیه خیلی خیلی محتاجم انشالله حاجت روا بشی ممنون عزیزم 

اسم کاربریم من نزاشتم یکی از دوستام گزاشته الان این کاربری شده برای من😐😐😐 خودمممم از این اسم خوشم نمیاد 😒دل آرام صدام کنید شما 

سلام استارتر عزیز التماس دعا 

لطفا به نیت خوب شدن رفلاکس پسرم بخون تا اینقدر اذیت نشه 

ممنونم عزیزم 

براتون ۱۰۰ صلوات میفرستم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

سلام عزیزم خوبی گلم ممنونم خواهر مهربونم که به یادمی 

سلام گلم.ممنونم.الحمدالله

خواهش میکنم قشنگم

دلم براتون تنگ شده بود

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
سلام گلم.ممنونم.الحمدالله خواهش میکنم قشنگم دلم براتون تنگ شده بود

خدارو شکر 

سلامت باشی عزیزم 

زیارتت قبول باشه عزیزم 

ان‌شاءالله زیارت کربلا 

منم دلم تنگ شده بود چند روزه ندیده بودمت تو سایت 

خدارو شکر  سلامت باشی عزیزم  زیارتت قبول باشه عزیزم  ان‌شاءالله زیارت کربلا  ...

ممنونم گلم

قبول حق

با هم دیگه ان شاءالله به زیارت امام حسین بریم

اره تقریبا یه ده روزی نبودم یا کمتر میومدم سایت

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
@سایه_سرنوشت      @bhztah      @zeinab81۸۵      @ ...

خیلی ممنون عزیزم استارتر یه خواهشی داشتم ببین برای من نخون برای آبجیم زینب بخون مررسی ❤🌱برای من نخون فقط آبجیم

‍ 

@bumblebee  

@ثمین_ثمین

@asmaaaajooooon  

@نازنین1372  

@par_isaa  

ممنونم گلم قبول حق با هم دیگه ان شاءالله به زیارت امام حسین بریم اره تقریبا یه ده روزی نبودم یا ک ...

الهی آمین 😍الهی آمین 😍الهی آمین  

آره من ندیده بودمت اصلا