2777
2789
عنوان

تهرانیا بیان بگن لطفا

259 بازدید | 26 پست

دوستان من بازار بزرگ تهران خرید دارم 

پارچه میخام بهم گفتن اینجا داره عمده

و من از طرف محل کارم چهارتا هتل میتونم انتخاب کنم واسه اقامت که پایین تر میگم تو کدوم خیابونن

لطفا بهم بگید کدومش به بازار نزدیک تره؟ و دسترسیم راحت تره؟

یک - خ طالقانی

دو - بزرگراه چمران

سه - تقاطع چمران و ولیعصر

چهار- میدان ولیعصر خ خاور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ کدوم نزدیک نیست.. خیابون طالقانی باز بهتره چون مترو راحت هست.. میدون ولیعصرم مترو هست

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
این بازاری که میگید قیمت پارچه هاش خوبه؟؟ 

خوبه خب بازار پارچه فروشاست همه مدل و سلیقه ای توش هست اتفاقا تو این هفته از اونجا رد شدیم بریم چارسوق خرید لوازم ارایش و اینا دیدیم ولی قیمت نکردم

واقعا؟؟ یعنی بازار بزرگ ندارن؟؟ مولوی فقط پارچه س؟ میشه راهنمایی کنید 

چرابازار بزرگ هم داره همه مدلی 

مولوی هم داره پرده و پارچه و ملحفه و حوله ای و …ارزون

زرتشت هم هست که بیشتر لوکس و مجلسیه

چه پارچه ای میخوای؟ مجلسی و پرده ای برو مولوی... ملحفه ای برو عبدل آباد.. چادری و .... بازار بزرگ سرای دستمالچی

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
چرا بازار بزرگ هم پارچه فروشی داره اگه عمده و طاقه ای می خواهی  اگه کم پارچه بخواهی باید بری ب ...

استارتر بازارچه احسانیم خوبه این دوستمون گفت ،، تو عبدل اباد ، که اونم مترو خط ۳ و باید سوار بشی