2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست که شوهرش ....

301 بازدید | 20 پست

سلام 

اینجا کسی هست که شوهرش با خانوادش مشکل داشته باشه؟ 

شوهر من با بابام مشکل داره واقعا نمی‌دونم باید چکار کنم 

دقیقا منم با بابای اون مشکل دارم ولی من بخاطر مامانش که زن خوبیه سعی میکردم تحملش کنم 

امشب بعد کلی دعوا تصمیم گرفتیم دیگه نه من برم خونه بابا اون نه اون بیاد خونه بابا من ، البته حس میکنم شوهرم چون من از باباش ایراد میگیرم اونم گیر داده به بابا من 

اینکه دیگه نخوام باباش ببینم خوبه ولی نمی‌دونم چرا انقدر ناراحتم 😞 اصلا دلم نمی‌خواست اینطوری بشه 

نظر شما چیه؟ بنظرتون سعی کنم که رابطه درست بشه دوباره یا بیخیالش بشم ؟؟ 

یس. البته تقصیر بابامه واقعا داره حسودی میکنه بهش 😐ولی اون چیزی نمیگه تحمل میکنه با داداشم زیاد اوکی نیست چ میشه کرد 🤷🏻‍♀️

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است نجابت با متانت /متانت با نجابت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید درست کنی ریشه یابی کن که مشکلش چیه واقعا نمیشه که تا آخر عمر از هم دور باشند خوبیت نداره

تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی     دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس  خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰

عزیزم یجوری کنار بیا، هیچوقت بد خونواده ی شوهرتو جلوش نگو، در ضمن این آدم ها ارتباط نزدیکی باهات دارن و هیچوقت نمیشه رابطه رو قطع کرد 

رفتار انسان نشان دهنده ی شخصيت اوست.... 

سلام منم این مشکلو دارم. انقدر اذیت شدم چند وقت پیش بهش گفتم من نمیام تو هم نیا. البته اون پدر نداره چند وقت پیش خودم دلم سوخت برای مادرش دعوتش کردم. ولی بازم دوست ندارم بیاد خونه بابام استرس میگیرم. با اینکه خیلی هم از این موضوع ناراختم

حتی اگر پدر شوهرت ادم بدی هم باشه جلوی شوهرت سیاست داشته باش نزارید روتون بروی هم باز بشه این داستانا تموم میشه فقط شرمندگیاش واسه شما میمونه ،اگه این قضایا اوج بگیره بی حرمتی بوجود میاد یادت باشه آبی که بریزه رو نمیشه جمع کرد

شوهر نکبت منم با بابام و داداشهام سر سنگینه، انگار ارث پدر میخواد بی شرف، در حالی که اینهمه بابام کمکمون کرده و کلی از نظر مالی کمکمون کرده، بازم طلبکاره، در حالی که پدر عوضیش یه هزار تومن کمکش نمیکنه که هیچ، میشینه همه جا میگه من دارم خرجشونو میدم، لعنت بهشون

اسی جان یک مدت بیخیالش بشو... ببین چی پیش میاد

آخه الان مامانش از چشم من میبینه 😞 

بعدم اینکه بچم گناه داره ، ۱۱ ماهشه دلم نمیخواد از دیدن مامانجونش محروم بشه 😢 

ولی راه حلی هم ندارم 

با این کارا و لجبازیا تنها کسی که اسیب میبینه خودتون و زندگیتونه. چرا اصلا به روش میاری که از پدرش خوشت نمیاد؟ بدترین هم باشه برای اون پدره و قطعا جبهه میگیره.

بهتره خیلی محترمانه مشکلی که با پدرش داری رو عنوان کنی و بگی که اذیت هستی، برای همین که دلخوری یا بی احترامی پیش نیاد رفت و امدت رو کم میکنی ولی ایشون میتونه بره دیدنشون ولی شمام رابطه رو کامل قطع نکن 

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
آخه الان مامانش از چشم من میبینه 😞  بعدم اینکه بچم گناه داره ، ۱۱ ماهشه دلم نمیخواد از دیدن م ...

اسی جان خب پس شما برو ولی در حد ۲ یا ۳ ساعت... که هم احترامت به جا باشه و هم‌در حق فرزندت ظلمی نکرده باشی

سلام منم این مشکلو دارم. انقدر اذیت شدم چند وقت پیش بهش گفتم من نمیام تو هم نیا. البته اون پدر نداره ...

همدردیم پس ... 

منم دلم نمی‌خواد قطع رابطه بشه ولی نمیدونمم باید چکار کنم خسته شدم از بس سر این موضوع دعوا کردیم