2777
2789
عنوان

اونایی که نماز شب میخونن بیاین😍

677 بازدید | 114 پست

سلام خانوما😍

کیا امشب میخوان نماز شب بخونن؟ بیاین واسه همدیگه دعا کنیم که قطعا اثرش بیشتر از دعا در حق خودمونه 

منم اگه خدا بخواد میخوام بخونم امشب، لطفااااا برام دعا کنید مهربونا، واسه سلامتی و ظهور امام زمان، سلامتی خانوادم، خونه خریدنمون، و پاس شدن تمام درسام در این ترم 🥲💚

🌼🍀اگر اونقدر شجاع بودی که شروع کردی، و اونقدر قوی هستی که داری ادامه میدی، پس حتماً اونقدر لیاقت داری که به خواسته ات، یا حتی به بهتر از اون برسی!   (متعهد❤️👩‍❤️‍👨)                  

برای منم بخون عزیزم

دلم شکسته هیچکسیو ندارم

پدرومادرمم منو نمیخوان

خواهر برادری ندارم

دعا کن نیاز مالیم رفع بشه و خدا به من بنده گناهکار نظر کنه بحق امام حسین.

فرزانه هستم

♥️خدایا: سه تا خواهش دارم:۱) مادرمو قبل ازینکه من مادر بشم ازم نگیر(ترجیحا دختر چشم سبز). ۲) کمک کن این بار راه را درست بروم. ۳) کارهام و سلامتی صورت و چشم و پاهامو به تو میسپارم.♥️ممنون عشقم دیگه با خودتا♥️Daisy♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

التماس دعا... دلم تنگ شد واسه نماز

من پریودم

براتون صلوات میفرستم لطفا برای دل منتظرا دعا کنید

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

عزیزمممم 

قبول باشه حتما 

التماسسسس دعای فراوان 

برای خودم و خانواده من عطیه السادات و لیلاو رزق خانوادمون دعا کن برای همچی 

برای 

@eliott93  

@مائده6525221  

@شکرپرتقالی  

@عروس_خانومااااا  

@نهنگ_بیبال‍  دعا کنید

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد
برای منم بخون عزیزم دلم شکسته هیچکسیو ندارم پدرومادرمم منو نمیخوان خواهر برادری ندارم دعا کن نیا ...

عزیزم من بجای کسی نمیخونم که

کلا گفتم اگه خوندیم واسه هم دعا کنیم 

اگه خوندم یادتون میکنم انشالله مشکلتون حل شه

🌼🍀اگر اونقدر شجاع بودی که شروع کردی، و اونقدر قوی هستی که داری ادامه میدی، پس حتماً اونقدر لیاقت داری که به خواسته ات، یا حتی به بهتر از اون برسی!   (متعهد❤️👩‍❤️‍👨)                  

فردا باید زود بیدار شم برم جایی فردا شب میخونم😍

همتونو دعا میکنم اگه امواتی دارید اسمشو بگید تو قنوت میگم😍🙏🏻

یه صلوات برای ظهور میفرستی؟ 💚                         اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم⁦❤️
عزیزمممم  قبول باشه حتما  التماسسسس دعای فراوان  برای خودم و خانواده من عطیه الساد ...

قربون مهربونی شما و استاتر😍

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
میشه برای سلامتی بچه من هم دعا کنید خیلی ممنونم 

شمام واسه من دعا کنین 🥺💚

برای منم بخون عزیزم دلم شکسته هیچکسیو ندارم پدرومادرمم منو نمیخوان خواهر برادری ندارم دعا کن نیا ...

سلام فرزانه جون... 

منم فرزانه ام... 

ان شاءالله غم دلت رفع بشه گلم برات صلوات میفرستم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
عزیزم من بجای کسی نمیخونم که کلا گفتم اگه خوندیم واسه هم دعا کنیم  اگه خوندم یادتون میکنم انش ...

اشتباه گفتم برای منم بخون منظورم این بود که دعام کن❤️

♥️خدایا: سه تا خواهش دارم:۱) مادرمو قبل ازینکه من مادر بشم ازم نگیر(ترجیحا دختر چشم سبز). ۲) کمک کن این بار راه را درست بروم. ۳) کارهام و سلامتی صورت و چشم و پاهامو به تو میسپارم.♥️ممنون عشقم دیگه با خودتا♥️Daisy♥️
التماس دعا... دلم تنگ شد واسه نماز من پریودم براتون صلوات میفرستم لطفا برای دل منتظرا دعا کنید

انشاالله خوب شدین میخونین التماس دعا😍💚

عزیزمممم  قبول باشه حتما  التماسسسس دعای فراوان  برای خودم و خانواده من عطیه الساد ...

محتاجم به دعا 

لطفاً برای منم دعاکنید🥲💚

سلام فرزانه جون...  منم فرزانه ام...  ان شاءالله غم دلت رفع بشه گلم برات صلوات میفرستم

سلام فرزانه جون

ممنونم عزیزم خدا به نفس شما به من نظری کنه❤️