2777
2789
عنوان

اونایی که نماز شب میخونن بیاین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 114 پست
من دارم از استرس می میرم تورو خدا برای من دعا کنین خدا آبرومو حفظ کنه خدایا به دل بنده های خوبت بن ...

برات ایه الکرسی میخونم

منم تو بدشرایطیم دعام کن😭😭😭😭😭

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🌿😍قربونت عزیزم چه ساعتی بیدار میشی نزدیک آذان بیدار شو مثلا ۵ یا نزدیک تر 😄🌿ثوابش بیشتره  ...

عزیزم من تابستون چندباری که خوندم نزدیک اذان بیدار میشدم، اما الان بعد از ۱۲ شب میخونم یا نهایت ۱ شب بخاطر امتحانام و اینا 

مرسی گلی، خیییییییییییلی منو دعا کن مهربونترین😍💚😘

🌼🍀اگر اونقدر شجاع بودی که شروع کردی، و اونقدر قوی هستی که داری ادامه میدی، پس حتماً اونقدر لیاقت داری که به خواسته ات، یا حتی به بهتر از اون برسی!   (متعهد❤️👩‍❤️‍👨)                  

بچه ها من فقط یبار تو عمرم نماز شب خوندم اونم کجا حرم حضرت علی ع نجف.... واقعا چه لطفی شامل حاملم شد 🥰🥰

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
من دارم از استرس می میرم تورو خدا برای من دعا کنین خدا آبرومو حفظ کنه خدایا به دل بنده های خوبت بن ...

التماس دعا عزیزم

🌼🍀اگر اونقدر شجاع بودی که شروع کردی، و اونقدر قوی هستی که داری ادامه میدی، پس حتماً اونقدر لیاقت داری که به خواسته ات، یا حتی به بهتر از اون برسی!   (متعهد❤️👩‍❤️‍👨)                  

نماز شب چطوریه من تاحالا نخوندم 

این متن عالیه...وقتی ناراحتی تصمیم نگیر وقتی دیر میشه عجله نکن  وقتی خیلی خوشحالی به کسی قول نده وقتی یکی دلتو شکست سر یکی دیگه تلافی نکن وقتی بغضت گرفته پیش هرکی گریه نکن شاید همون دشمنت باشه از ته دل خوشحال بشه وقتی با یکی قهر کردی پشت سرش حرف نزن شاید دوباره بخوای باهاش دوست بشی و آخرش اینکه اگر خودت دلت پاکه،فکر نکن همه مثل خودتن!
برات ایه الکرسی میخونم منم تو بدشرایطیم دعام کن😭😭😭😭😭

چشم چشم خدا خودش کمکت کنه🥺 منم اتفاقا تا وسطای بهمن تکلیفم مشخص میشه

خدایا ما دو نفرو فراموش نکن😭

التماس دعا دارم🥺 زندگیم گره خورده💔
لطفااا برای حل مشکلم دعا کنید 😭 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل علی محمد و ...

انشاالله مشکلتون حل میشه 

التماس دعا عزیزم

اسمم مژگان هست لطفا برای گشایش درحاجتی که دارم دعا کن برات قرآن میخونم

انشاالله حاجت روا شین ممنونم😍💚

بچه ها من فقط یبار تو عمرم نماز شب خوندم اونم کجا حرم حضرت علی ع نجف.... واقعا چه لطفی شامل حاملم شد ...

😢😭ای خدا دلم پر کشید 

😭تاحالا نرفتم تو خوابام هزاربار توی حرم امام حسین و امام علی سیر کردم اما تو بیداریی.....💔💔💔

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد