2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادم نمیاد

ده سال ‌پیش بود

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

رفتیم رستوران و گل خرید برام

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

امسال اولین سال هست قراره یک عطر بسیار کمیاب قدیمی بگیره 

اگر در تاپیک های مذهبی مخالف نظر من هستی لطفا ریپلای نزن چون نظر من نیست رای و نظر ثقلین هست در مذهب حقهٔ جعفری تفسیر به رای جایی نداره پس شما مخالف ثقلین هستی نه من... امام صادق صلوات الله علیه و آله فرمود دشمنان ما علنی با ما دشمنی ندارن با شیعیان ما دشمن هستن ... اگر دین ندارید آزاده باشید.... برائتی‌ام تا ابد با دشمنان و قاتلین مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها دشمنم. در بود و آتش و دود و میخ آهنین و چهل نامرد و یاسی که باردار بود و پهلویی که شکست خانه ایی که هتک حرمت شد مادرم پشت در  ناله زد وای محسنم شهید شد و آقای من مولای من مادرم فریاد زد وا محمداه وا جعفراه وا حمزتا وا علیا وا مهدیا بله آقا جان مادرم پشت در به دادخواهی شما را صدا زد وقتش شده که بیایی چراغ سر قبر زهرا کجایی بیا به پهلوی مادرت قسم بیا نه مادرمان... حضرت زهرا سلام الله علیها مادر تمام غدیری هاست...داغ صورت نیلی چادر خاکی و پهلوی شکستهٔ مادرم تا ابد تا صف محشر قلبم را آتش می‌زند... داغ یاس مطهره هرگز کهنه نمی‌شود... لعن الله علی قوم الظالمین السلام علیک یا مولانا ایها العزیز یا ابانا یا صاحب العصر و الزمان السلام علیکم و رحمة الله و برکاته حیدر کرار حیدر صفدر اسدالله الغالب حبل الله المتین قسیم جنه و النار امین الله فی الارضه صدیق اکبر فاروق اعظم علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله امیرالمؤمنین است.تمام حجت مسلمانی من حسین بن علی صلوات الله علیه و آله است خیلی سال است از تفتیش عقاید ادم ها گذشته دست بردارید از این تجسس نکوهیده و مذمت شده...اگر سر عقیده من و امضام بحث میکنی و کامنت میذاری من جواب نمیدم چون الان زمان گلیم خانه بودن است چون به دستور مولام عمل میکنم السُّكوتُ على الأحمَقِ أفضَلُ (مِن) جَوابِهِ. چون به حدیث رئیس مذهب جعفری ایمان دارم خدارا شکر که دشمنان ما را از احمق ها آفرید..

سال 86 بود طلا گرمی 15 تومن بود برام یه سرویس خرید طلا خرید 180 تومن 

یادش به خیر

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر