2777
2789
عنوان

خریدن طلا

112 بازدید | 17 پست

لطفا اگه کسی اطلاع داره راهنماییم کنه،،،وقتی طلا میخریم تو طلا فروشی،،،طلای بدون اجرت منظورمه،،،قیمت هر گرم را باتوجه ب تابلوشون ک تومغازه قیمت طلا رو مینویسه حساب میکنن؟؟یا چ جوریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای مشکله منم هس

امروز خریدم احساس میکنم سرمو کلاه گذاشتن،،،چون سوال کردم فروشتون گرمی چنده با قیمت تابلو خیلی فرق داشت،،،گفت اون قیمت طلای خامه....الان خیلی حس بدی دارم کاش از چند جای دیگه میپرسیدم بعدمیخریدم

از طلای لی اجرت بدم میاد دسته دوم هست و کهنه شما ک‌پول طلا میدین ی مقدارم  پول اجرت بده نو باشه

این پول امانت بود واسه یکی خریدم،،ک پولش فقط خرج نشه،،الان خیلی دودلم،،،کاش یکی دقیق میدونستو بهم میگفت،،نمیدونم اون لحظه چرا عجله کردم🤦‍♀️

این پول امانت بود واسه یکی خریدم،،ک پولش فقط خرج نشه،،الان خیلی دودلم،،،کاش یکی دقیق میدونستو بهم می ...

طلا ی دست دوم  همون قیمت روز   به اندازه ی طلای نو   رو ب شما میفروشن  ولی دگ پول اجرت نمیدی 

اجرتم بستگی ب طلا داره  از هشت درصد هست  تا ب بالا

هنوزم انتخاب قلبمی ،بهترین اشتباه من
بستگی به طلات داره چی خریدی 

الان تو اخبار داشت توضیح میداد احساس میکنم بخاطر اون چن درصدمالیاته فک کنم احساس کردم زیاد گرفته،،چون میگفت محاسبه طلافروشام باهم فرق داره،،،ولی این مدلی ک اخبار نیگفت کلا ازاین ب بعد نخرم بهتره