الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمیام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم سادهلوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
من استفاده کردم هم خیلییی سوزش گرفتم نمیدونم چرا هم اینکه اونقدر که انتظار داشتم خوب نبود به جاش پودر دپی گرفتم عااااالیه انصافا هم ارزون و مو هم نسبت به تیغ و ژیلت و .. دیرتر درمیاد
الان که این امضام رو مینویسم ساعت ۵:۳۱ صبحه و بهشدت ناراحت و غمگینم بابت یه موضوعی که میدونم چندوقت دیگه برام هیچ ارزشی نداره همیشه دوست دارم ناراحتیامو یه جا بنویسم که موقع خوشحالیام بیام نگاهش کنم از یه طرف خداروشکر میکنم که اون ناراحتی گذشته از یه طرف به خودم مغرور نمیشم و میدونم ناراحتیای بدتری تو راهه😆
من دیروز ازنوره استفاده کردم واسه همه بدن،، ازامروز صبح داخل بدنم منظورم ورودی واژن هست خیلی خارش داره و خیلی هم قرمز شده واسه شماهم پیش میاد؟؟ چه پمادی استفاده کنم؟