2821
2789

بچه ها خونه ی من اصلا سوسک نداشت الان دیدم چندین تا سوشک خیلی ریز هستش چیکار کنم ؟؟سم زدم دیگه چیکار کنم😰😰خیلی میترسم

چشمای👀توقشنگ ترین سیاهی سرنوشتمه😍😍میشه گفت قلبمو برداشتی وخودت نشستی جاش❤❤

سوسک چیه دیگه نمیشناسم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خونه ام پر از سوسک آشپزخونه شده بود یه روز اومدم کل خونه رو ریختم بیرون اول همه جا سم کامن اسپری کردم بعد زیر تمام کابینت‌ها رو سم پودری زدم ، آخر سر هم تو تمام درزها سم جامد زدم رفتن 

میشه بیای تاپیک آخر من نظر بدی؟

چی  واقعا

چی واقعا؟؟

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

ما روزای اول دو سه تا داشتیم ، هی روز به روز زیادتر شدن، کم کم تخم هاشونم دیدم، دیگه یه روز که مبخاستیم بریم مسافرت دوتا اسپری حشره کش تمام خونه خالی کردم، بیشتر پشت کابینتها، درز یخچال، درز کابینت، پشت تخت خواب و کمد و....

خلاصه که الان دوماهه که نیستنشون، 

ولی احتمالا بازم پیداشون بشه

یه سم هست اسمش هست امحا جلدش هم سبز رنگه و بیضرر و بی بو...مث روغن نباتی منجمده....اندازه یه لوبیا میزاری سر راهشون و این سوسکا دوست دارن و میان میخورن بعدش فرداش میمیرن..واقعا عالیه...دیگه نمیخواد هرروز سم های شیمیایی بزنی ..این اگه خشک هم بشه بازم کارایی داره..عالیه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز