2777
2789
بعد چند روز نت گردی بالاخره سایت رایگان حس ششم پیدا کردم 🤤😍 بهم گف کنکور  قبولم🥰🥳 ه ...

تلاشت ستودنیه

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد چند روز نت گردی بالاخره سایت رایگان حس ششم پیدا کردم 🤤😍 بهم گف کنکور  قبولم🥰🥳 ه ...

نرید دوستان کلاهبرداریه

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk girl 😍😁لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند. 

معمولا پسره عاشق یه دختر هست که تو زندگیشه میبینه زنه چند تا دوست پسر داره ازش جدا میشه می‌ره عاشق دختر پاک و معصوم دیگه ای میشه 🤣

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح

داشتم ولی اسمشو یادم رفت فک کنم مجوعه وحشی بود یه دختره بود که با گرگا دوست بود ولی صحنه هاش بد بود حتی برا بزرگسالا

امپراطوری گرگها

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk girl 😍😁لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند. 

😅😅😅😅شما هر رمان خوبی که سراغ داری رو بگو از بیکاری در بیام

متاسفانه اکثر رمان های ایرانی مثل فیلم های ترکی ابکی و به درد نخور و پر از کلیشه هستن رمانای خارجی بخونی بهتره کتاب بخر تو ژانر های مختلف وقتتو پای این رمانای چرت تلف نکن