2777
2789

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه 

من بخاطر خونریزی شدید ک داشتم دکتر بهم قرص دزوسپیتو داد ک از روز پنج قائدگی مصرف کنم الان 7 قرص دیگه مونده ک پریود شدم

ینی از امشب دیگه مصرف نکنم چون پریود شدم؟؟ میشه لطفا راهنمایی کنید منو ؟ 

بسته رو باید تا ته بخوری

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ینی الان پریود شدم بازم باید بخورم یا ن ؟  

تا دونه آخرش

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
خب ینی الان پریود شدم بازم باید بخورم یا ن ؟  

اگر شک داری بزنگ مطب از دکترت بپرس

به من دکتر اینجوری گفت

اگر شک داری بزنگ مطب از دکترت بپرس به من دکتر اینجوری گفت

ی سری زنگ زدم ک بپرسم گفتن باید بیای 

منم ی شهر دیگه زندگی میکنم شهری ک هستیم دکتر خوب اصلاااا نیست واسه کیست فقط س ماه الکی قرص مصرف کردم آخر هم خوب نشد رفتم یه شهر دیگه دکتر بعد از س ماه خوب شدم کامل