2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بشدت سرد:)

یه سری تاپیکا‌ مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیم‌کارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار می‌شه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایت‌میام‌نه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.

سرد و خشک :/

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من خوزستانی که تو عمرم فقط یه بار برف دیدم😐اونم تو مسافرتتت

تو مثل رقص گل سرخی رو باد..🥀 خطاب به اون کاربری که همش در حال چک کردنو گزارش زدنو کلن پیگر ماست بگم:بهت حق میدم اگر منم همچین مریضی حاد روانی داشتم وضعیتم همین بود🤣🤣🤣میشه اینقد الکی گزارش نزنید؟دیگه شماره ندارم😐ولک ناموصن شرافتن😐چند بار میخاین تعلیقم کنید خی اولش که jengolefengol بودم بعد شدمjengolefengol_برگشته . بعدش شدن خاهر jengolefengol.😐😐😐😐😐خب من مثل شما پارتیم پیش نی نی یار کلفت نیست که هر کاری کنید تعلیق نمیشید نی نی یار به من آلرژی داره😂

امشب قراره دوباره برف بیاد🤗❄

خیییلی سرده 

مهاباد

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘

ما خوزستانیم داریم یخ میزنیم 🥶.          برف هم نداربم😏

هرکی با من درافتاد.                                                   اتفاق خاصی نیوفتاد😐          نمیدونم چرا من همیشه تو خونه سینه خیز حرکت میکنم ولی هی میگن سره پایی ی چایی بریز.  سرپایی کنترلو بده سرپایی بمیر.  سرپایی   استغفرالله 😐 نمیدونم چرا واقعا نمیدونم.    شما فهمیدین بهم بگین 😍😐. مرسی   میگن تو بهشت اصن شنبه وجود نداره    وقتی بیدار میشی ی فرشته خوشگل میاد نازت میکنه میگه بخواد عزیزم جمعس😂
بیا اینجا اینقد برف هس ک فرار میکنی

وای خوشبحالتون اینجا فقط سرما خشششکه 

کجایین؟

تو مثل رقص گل سرخی رو باد..🥀 خطاب به اون کاربری که همش در حال چک کردنو گزارش زدنو کلن پیگر ماست بگم:بهت حق میدم اگر منم همچین مریضی حاد روانی داشتم وضعیتم همین بود🤣🤣🤣میشه اینقد الکی گزارش نزنید؟دیگه شماره ندارم😐ولک ناموصن شرافتن😐چند بار میخاین تعلیقم کنید خی اولش که jengolefengol بودم بعد شدمjengolefengol_برگشته . بعدش شدن خاهر jengolefengol.😐😐😐😐😐خب من مثل شما پارتیم پیش نی نی یار کلفت نیست که هر کاری کنید تعلیق نمیشید نی نی یار به من آلرژی داره😂