2777
2789
عنوان

لطفا کسی چیزی میدونه بیاد 😢

89 بازدید | 12 پست

سلام من توی اقدام هستم برای بارداری ولی خیلی عقب میندازم حتی شده بیست روز ...دوباره این ماه الان نزدیک ده یازده روز هست عقب انداختم بی بی زدم ولی منفی بود خسته شدم از بلاتکلیفی نمیدونم چیکار کنم     چرا من حامله نمیشم😢😢

من از دیوانه ها دیدم هزاران  عاقل مرده👻👻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم چند ماه بود اینطوری بودم تا اینکه بعد از یکماه تاخیر رفتم بتا دادم منفی بود بعد رفتم یه آزمایش کلی بدم دوباره به فاصله 20 روز ایندفعه هم توش بتا چک میشد در کمال ناباوری دیدم باردارم. ان شاالله تو هم بارداری

گاهی فقط گوش باش
وای منم چند ماه بود اینطوری بودم تا اینکه بعد از یکماه تاخیر رفتم بتا دادم منفی بود بعد رفتم یه آزما ...

ایشالله عزیزم 

اول باید بری دکتر زنان برای چکاپ قبل بارداری و ببینی علت این نامنظمی پریودت چیه حتما هم سونو بده اگه ...

دکتر رفتم هیچ مشکلی نداشتم حتی عفونتم اصلا ندارم نميدونم چمه ولی شاید تنبلی داشته باشم 😢😢😢

اسپرم شوهر آنالیز شده؟؟ تخمک گذاری شما خوبه؟؟ تنبلی تخمدان دارید یا نه؟؟  هر سوالی داری راجب ...

مگ میشه به این مردا گفت بیا برو ازمایش بده 😑😕😒😒

درمان نداره کنترل داره یه نوع ناباروریه بادارومیتونی بچه بیاری من دارم دارومیخورم این ماه هم اقدام ک ...

ایشالله زودی نینی دار بشی خوشگلم من چون 18 سالمه زیاد نمیزارن برم دکتر میگن باید یکسال از اقدامت بگذره بعدش بری دکتر 😒😒

دکتر رفتم هیچ مشکلی نداشتم حتی عفونتم اصلا ندارم نميدونم چمه ولی شاید تنبلی داشته باشم 😢😢😢

خداروشکر ک چیز مهمی نیست،ولی به همسرت بگو یه تست اسپرم انجام بده شاید ضعیف باشه و خودتم یه سونو ۱۳ پریودت انجام بده که ببینی فولیکولات چجورین

خداروشکر ک چیز مهمی نیست،ولی به همسرت بگو یه تست اسپرم انجام بده شاید ضعیف باشه و خودتم یه سونو ۱۳ پ ...

بلاتکلیف شدم منتظرم پری بشم نمیشم خب ..بخدا همه علائم رو دارما همین که بیبی منفی میشه همش یهو ول میشه😂😂😂