2777
2789
عنوان

نی نی یارها چجوری انتخاب میشن ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2492 بازدید | 141 پست

من بلد نیستم یکی نی نی یار تگ کنه

لطفا سه تا صلوات برام بفرست و دعا کن به خواستم برسم ممنون🌻🌷اون تاریخیم که زدم کار دارم.   فقط ساعت ۶ جوابتون میدم فقط ساعت ۶ پیام بدید چون استرس میگیرم شاید پیام دادید منتظرید😊😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه چیکار میکنن 

خیلیا کارا همین ک صب تا شب پای گوشین خوب حقشونه بگیرن   مثلا نی نی یارشب بنطرم کارش سخت تره

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

کسی که نینی یار میشه نباید عضو اینجا بوده باشه ما نمیتونیم بشیم

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
خیلیا کارا همین ک صب تا شب پای گوشین خوب حقشونه بگیرن   مثلا نی نی یارشب بنطرم کارش سخت تره

ما نوجونا رو باید نی نی یار کنن که صب تا شب بیکاریم میتونیم اینجا ول بچرخیم بدبختا ک گیر زندگی ان😂😂

آدم میتونه دلتنگ دستایی بشه که لمسشون نکرده!نویسنده‌ام!
کسی که نینی یار میشه نباید عضو اینجا بوده باشه ما نمیتونیم بشیم

خب از کجا میفهمن یعنی مدیر سایت چجوری باهاشون اشنا میشه 

مشغول تحصیل در سینما    مشغول کار در تئاتر   از اهانت و توهین به گربه ها خودداری شود ( علاقه شدید به گربه )

[QUOTE=223243741]ما نوجونا رو باید نی نی یار کنن که صب تا شب بیکاریم میتونیم اینجا ول بچرخیم بدبختا ک گیر زندگی ان😂 ...[/QUOT]

اره واقعانم 😂😂 خودشونم سن بالا هستن چهل ب بالا

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

من از نی نی یارشب پرسیدم چطور انتخاب شدی ، گفتن ی نفر منو معرفی کرده بود 

پس اینا که تیتر چرت میزنن بخاطر همینه؟!

چرت ؟؟
ندیدم تا حالا

مشغول تحصیل در سینما    مشغول کار در تئاتر   از اهانت و توهین به گربه ها خودداری شود ( علاقه شدید به گربه )
[QUOTE=223243741]ما نوجونا رو باید نی نی یار کنن که صب تا شب بیکاریم میتونیم اینجا ول بچرخیم بدبختا ...

چهل سال جونه دیگ ولی یا باید ما نوجونارو بزارن یا این پیرزن های دمپایی بدست خیلی باحال میشه😂😂

آدم میتونه دلتنگ دستایی بشه که لمسشون نکرده!نویسنده‌ام!

فکر کنم باید معرف یا اشنا داشته باشی

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚