2777
2789
عنوان

برم یا نه

80 بازدید | 13 پست

به نظرشما دوستان با سه تا بچه که یکی 22 روزست برم عروسیی که شهرش 4 ساعت باما فاصله داره عروسی دخترعمومه.. 

خیلی وقته بخاطر بارداری نرفتم جایی 

اما چون خیلی سرد شده مخصوصا شهر مقصد خیلی دو دلم که برم یا نه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه بدنمیشه نری نرو

همسرم تنها میره و سریع برمیگرده.. خودم این شهر غریبم و تو اون مراسم کل فامیل میان خییلی وقت خوبی بود اما میترسم بچم چیزیش بشه هم کرونا و هم سردی هوا.. 

همسرم تنها میره و سریع برمیگرده.. خودم این شهر غریبم و تو اون مراسم کل فامیل میان خییلی وقت خوبی بود ...

خب اگه دلت میخواد برو انشالله چیزی نمیشه

خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋      خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲
بین دل و عقلم موندم😐😐 با این حرف شما دو دل شدم 😅😅😅

خخخ من جات بودم نمیتونستم جلوی خودمو بگیرم میرفتم فقط مواظب بچت باش و لباس گرم بپوشونه بهش

خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋      خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲
خخخ من جات بودم نمیتونستم جلوی خودمو بگیرم میرفتم فقط مواظب بچت باش و لباس گرم بپوشونه بهش

مادرشوهرمم زنگ زده که نیا برف باریده بچه رو سرما میدی

وگرنه میخاستم برم

😭😭😭 الان دقیقا همینم

مادرشوهرمم زنگ زده که نیا برف باریده بچه رو سرما میدی وگرنه میخاستم برم 😭😭😭 الان دقیقا همینم

اوووو 

خب نری بهتره