به خانواده ای که ی بچه داشته باشن ولی دیگه بچه دار نشده باشن و بخاطر سن نتونن بچه دار شن بچه میدن؟
توی سن ۲ یا ۳ یا ۴ سال
میشه واس رسیدن به عشقم و خوشبختیمون ی صلوات بفرستی 😍❤ تیکر روز عقد و رسیدن به عشقمه.. خدایا هرچی خودت صلاح میدونی خودت ی کاری کن سخت گیریای خانواده تموم بشه ماهم بعد چندسال به هم برسیم 😔🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم تو فکر فرزند خونده ام ولی مثل اینکه پسر دارم دختر نمیدن
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
اها ینی اگه پسر داشته باشن پسر میدن اگه دختر داشته باشن دختر میدن
میشه واس رسیدن به عشقم و خوشبختیمون ی صلوات بفرستی 😍❤ تیکر روز عقد و رسیدن به عشقمه.. خدایا هرچی خودت صلاح میدونی خودت ی کاری کن سخت گیریای خانواده تموم بشه ماهم بعد چندسال به هم برسیم 😔🖤
منم یه بچه دارم،دوست داشتم فرزند خونده بگیرم شوهرم رفت پرسید ظاهرا خیلی دردسر داره
از چه نظر دردسر داره.. مشکل مالی ندارن فقط میخوان ی کمکی کرده باشن ی بچه ای هم باز بیاد تو زندگیشون
از چه نظر دردسر داره.. مشکل مالی ندارن فقط میخوان ی کمکی کرده باشن ی بچه ای هم باز بیاد تو زندگیشون
اولا اولویت با بدون فرزندهاس بعد فکر کنم چیزی باید بنام بچه بشه و چند مورد دیگه که الان یادم نیست ولی جوری بود که منصرف شدیم،کلا یکم ترس دارم که بین بچه ها تبعیض قائل بشم و به جای ثواب گناه کنم
اولا اولویت با بدون فرزندهاس بعد فکر کنم چیزی باید بنام بچه بشه و چند مورد دیگه که الان یادم نیست ول ...
اها ممنونم