2777
2789
عنوان

پسر حساب کنه یا دختر

768 بازدید | 21 پست

سلام ببینید من با یه آقایی که آشناشدیم اون همیشه همه چیز رو حساب میکنه وقتی کارتمو میدم قایمش میکنه ازم میگیره نمیذاره دنگی هم حساب کنیم... 

و من میگم نکنه زشته دارم میذارم حساب کنه... باید اصرار کنم...؟ 

کلا همه چیزو اون حساب میکنه... من خجالتی شدم مخصوصا که یه کلیپ هم دیدم گفت شما هم حساب کنید... 

بعد از طرفی روانشناسا میگن اجازه بدین وقتی میخاد خودش حساب کنه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی خودش میخاد مشکلی نیست ولی بهش بگو راحت نیستی دلت میخاد توام بعضی وقتا حساب کنی

یا اگر اون غذارو حساب میکنه تو کرایه تاکسی یا تنقلات توراهو خودت بخر یکاری کن یچی خودت بخری کارتتو دستش نده بده دست فروشنده 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بیخود کردن کلیپا 

آقا باید حساب کنه 

دوستی ساده که حتما آقا باید حساب کنه 

حتی اگه قصد ازدواج هم هست آقا باید حساب کنه تازه حق های لازم هم موقع ازدواج بگیری ازش

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎

خب وقتی خودش اینجوری دوست داره بذار خرج کنه

اگه خجالت میکشی گاهی خودت مهمونش کن به چیزی براش بخر بگو دوست داری خودت براش بگیری حساب کنی در کل تو رابطه به نظرم من و تو وجود نداره 

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

مثلا یه بار شما دعوتش کنید و از قبل بگید این دفعه مهمون من؛  تیکت سینما یا تئاتر بگیرید شما؛ از اینجور کارا دیگه :)))

با هم مهربون باشیم و سعی کنیم خاطره های خوب از خودمون برای بقیه به جا بذاریم. عمرمون اونقدا طولانی نیست :))