آیلین_ali مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 13968 عنوان یبوست و خونریزی 104 بازدید | 5 پست من از بچگی یبوست داشتم ارثیه هم...الان خونریزی دارم و دائم دلدرد دارم🥲اصلا نمیتونم بخوابم ورزش میکنم غذاهام سالمه زیتون میخورم 8 لیوان اب هم میخورم دیگه نمیدونم واقعا باید چیکار کنم🥲(فعلا شرایط دکتر رفتنو ندارم) تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣ 1404/06/19 | 00:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیاهو79 عضویت: 1397/05/21 تعداد پست: 14379 قبل صبحانه دو لیوان آب ولرم بخور بعدش یک قاشق روغن زیتون دو سه قطره آبلیمو بچکون روش بخور بعد صبحانه بخور....خیار،کاهو ،گوجه و سبزی لواشک و آلو و کیوی خیلی خوبه ✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨
پریچهر_هستم عضویت: 1402/11/27 تعداد پست: 1459 داخل لگن آب ولرم بشین اون قسمت رو باز کن ۳بار در روز این کار رو انجام بده الهی یه روز بیاد که همه از ته دل شاد باشیم .🌹
فاطمه_بانو_۱۸ عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 20892 سلام عزیزم من یه مدت ناشتا آب حوش زنجبیل رنده شده دارچین عسل میخوردم شکمم خیلی خوب کار میکرد 😉 شما ام امتحان کن 🌸🌸🌸🌸
آیلین_ali مدیر استارتر عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 13968 سلام عزیزم من یه مدت ناشتا آب حوش زنجبیل رنده شده دارچین عسل میخوردم شکمم خیلی خوب کار میکرد 😉 ... امتحان کردم🥲بی فایدسسس تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣