2777
2789
عنوان

کیا تصمیم دارن بچه هاشون ختنه نکنن

22994 بازدید | 339 پست

لطفا فارق از مسائل مذهبی جواب بدین ...

حقیقت من همسرم به هیچ وجه راضی نمیشه پسرامو ختنه کنیم یکیشون چهار سالشه یکیشون دوماهشه پسر بزرگم خودمم الان دیگه تو این سن دلم نمیاد حس میکنم خیلی بترسه و تو روحیش تاسیر منفی بزاره...حالا ایا کسی هست کلا بچش ختنه نکرده باشه یا دیر انجام داده باشه تجربتونو بگین لطفا

دیر  آره ولی  ختنه کردیم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین حالا ختنه کن بچه س زود خوب میشه هرچی بزرگتر دردسرش بیشتر ممکنه عفونت کنه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

فردا بچتون نازا یا عقیم شد 

بهش بگین که بخاطر اینکه نخواستیم تأثیر منفی بزاریم نکردیم اونم با کمال میل میگه که الان تأثیر منفی تر گذاشتین 🌍💫

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !
من چهل روزه ختنه کردم خواهرم سه سالگی هنوز بچه هاش از یاد آوریش میترسن

خوب کردی هرچه زودتر بهتر

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️