2777
2789
عنوان

تا حالا کسی دیدید مواد بفروشه و زندگی خوبی نداشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 55 پست

پسرعموهای مادرم مواد فروشن تو تهران جالب اینجاست که کسی هم کارشون نداره حتی اگه زنگ بزنن لوشون بدن باز کسی کارشون نداره وضعشونم توپه توپ عالی 

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
جالبه اگه پول نبود ک قطعا تحمل نمیکردن اللن مردم برا پول هرکار میکنن

بله درسته واقعا هم واسه پوله همه چیز ولی اخه این هر روز داره یه معامله میکنه خونه زمین باغ بلاخره زنا هم ضرر نمیکنن دیگه دارن خوش میگذرونن واسه بعدشونم چیزی نگه میدارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟ والا ما که یه شاسی بلند و یه پراید داریم زندگییمون خیلی معمولی و سادس

خیلی پولداری خواهر ماشالا 

نو پز😂

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا
طرف با رضایت خودش مواد تهیه میکنه مشکل از ادم معتاده وگرنه ازین مواد بعنوان دارو هم استفاده میکنن&nb ...

عذر بدتر از گناه!

اگر خدای ناکرده دست پدر،برادر،همسر، فرزند خودت هم مواد بدن ازین جملات روشن فکرانه استفاده میکنی؟!

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393
پسرعموهای مادرم مواد فروشن تو تهران جالب اینجاست که کسی هم کارشون نداره حتی اگه زنگ بزنن لوشون بدن ب ...

اره اینم چندبار لوش دادن دوروز گرفتنش روز سوم ازادش کردن دوباره ادامه داده 

اره اینم چندبار لوش دادن دوروز گرفتنش روز سوم ازادش کردن دوباره ادامه داده 

باپول همه رومیخرن پدرسگا پسرعمو مادرم توتهران بودیم مهمان بودیم جلو خودمون دستگاه گرم طلا می آوردن مواد بسته بندی میکردن من ازترس خشکمممم زد 

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
عذر بدتر از گناه! اگر خدای ناکرده دست پدر،برادر،همسر، فرزند خودت هم مواد بدن ازین جملات روشن فکرانه ...

من دیدم مثلا همسایه ها که پسر جوون دارن ازش مواد گرفتن مادرشون نفرینش کردن ولی تو کار خدا موندم چرا این نفرینا دامنشونو نمیگیره الان نزدیک بیست ساله کارش اینه تا حالا حتی گرفتاری هم تو زندگیش ندیدم خودش میگه تقصیر خودشونه نکشن معتاد اگه از من نگیره از کس دیگه میگیره 

بله درسته واقعا هم واسه پوله همه چیز ولی اخه این هر روز داره یه معامله میکنه خونه زمین باغ بلاخره زن ...

حالا خلافش چیه کلی میفروشه

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
عذر بدتر از گناه! اگر خدای ناکرده دست پدر،برادر،همسر، فرزند خودت هم مواد بدن ازین جملات روشن فکرانه ...

پدرم و همسرم مصرف میکنن وقتی اراده ندارن از هرجایی ب هر طریقی تهیه میکنن کسی ک این زجرو کشیده میفهمه 

اره من خیلی روشن فکرم چون نمیتونم برم یقه همشونو بگیرم که به خانوادم مواد نفروشن 

پدرم و همسرم مصرف میکنن وقتی اراده ندارن از هرجایی ب هر طریقی تهیه میکنن کسی ک این زجرو کشیده میفهمه ...

خب شما نفرینشون نمیکنی حتی اگر نفرین هم نکنی توی دلت ....و روزی این انرژی تاوان سنگینی به اون اشخاص مواد فروش خواهد زد

اره من خیلی روشن فکرم چون نمیتونم برم یقه همشونو بگیرم که به خانوادم مواد نفروشن 

میتونی که ناراحت بشی؟ میتونی که اه بکشی؟

مگه بقیه خانواده ها جز اه کشیدن و نفرین چی ازشون برمیاد

میتونی که ناراحت بشی؟ میتونی که اه بکشی؟ مگه بقیه خانواده ها جز اه کشیدن و نفرین چی ازشون برمیاد

چ میدونم کار من ازین حرفا گزشته تحمل میکنم