من چند تا مواد فروش میشناسم که روز به روز داره زندگیشون بهتر میشه وضع مالیشون که هیچ زندگیای خوبی هم دارن طرف رفته زن دوم گرفته ازش بچه هم اورده هردوتا زناشم دورش میگردن اخه چرا این جور ادما باید اینقدر راحت زندگی کنن تو حکمت خدا موندم
جالبه اگه پول نبود ک قطعا تحمل نمیکردن اللن مردم برا پول هرکار میکنن
بله درسته واقعا هم واسه پوله همه چیز ولی اخه این هر روز داره یه معامله میکنه خونه زمین باغ بلاخره زنا هم ضرر نمیکنن دیگه دارن خوش میگذرونن واسه بعدشونم چیزی نگه میدارن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عذر بدتر از گناه! اگر خدای ناکرده دست پدر،برادر،همسر، فرزند خودت هم مواد بدن ازین جملات روشن فکرانه ...
من دیدم مثلا همسایه ها که پسر جوون دارن ازش مواد گرفتن مادرشون نفرینش کردن ولی تو کار خدا موندم چرا این نفرینا دامنشونو نمیگیره الان نزدیک بیست ساله کارش اینه تا حالا حتی گرفتاری هم تو زندگیش ندیدم خودش میگه تقصیر خودشونه نکشن معتاد اگه از من نگیره از کس دیگه میگیره