2777
2789
عنوان

تا حالا کسی دیدید مواد بفروشه و زندگی خوبی نداشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 55 پست

البته عموم اینکاره بود ولی چون زن اول و بچه هاشو ول کرد رفت زن دیگه گرفت یعنی درحدی خرجیشونو نمیداد که نفرینشون گرفتش الان هرچی میدوعه هشتش گرو نهشه

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره مردمو زور نکردن برن مواد بگیرن ازشون نمیدونم حلاله حرومه قاطی کردم‌  

حرومه دیگه اولش چجوری معتاد میشه یکی میکشونن تو خط بعد میگن حالا هر جوری هست پول بیار و تهیه کن

تمومه زندگیمو فقط با یه اشاره بهت میبخشم این کارا برام کاری نداره❤
من دیدم با مواد فروشی صاحب شاسی بلند شده اونم ده سال پیش ک ماشین لاکچری مردم پراید بود هر چند الانم ...

چرا همه فک میکنن ماشین شاسی بلند نشونه ی پولداریه؟🤣

امضا داره اسفالت میشه لطفا دور بزنید...🚜

بستگی داره زندگی خوب رو توی چی ببینی.. اینکه پولدار باشی و آه هزارتا مادر پشت سرت باشه که هر لحظه ممکنه بدبخت شی و نتیجه اخروی.. یا اینکه از راه حلال پول دربیاری و هزار نفر دعات کنن (یا حداقل نفرینت نکنن) 

قبول دارم پول خیلی مهمه ولی به معنی خوشبختی نیست... واقعا زنی که هوو داره خوشبخته؟ (نه همه) 

به ظاهر و نظر بقیه حتی مایی که خودمون میدونیم اینقد مشکل داریم  خوشبختیم 

چرا همه فک میکنن ماشین شاسی بلند نشونه ی پولداریه؟🤣

چون هس الان پرایدم نشونه پولداریه

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا
حرومه دیگه اولش چجوری معتاد میشه یکی میکشونن تو خط بعد میگن حالا هر جوری هست پول بیار و تهیه کن

اونا ک اره بقیرو میگم‌

اوناییم که من میگم از بیرون خیلی در رفاه ان و شاد و داخل زندگیشون ..وه به معنای واقعی 

عزیزم برادر شوهرمه با هردو تا زناش رابطه دارم هردو تاشون دستاشون پر طلا همش خرید و بریزو بپاچ شوهرشونم انقدر میخوان مخصوصا دومیه 

عزیزم برادر شوهرمه با هردو تا زناش رابطه دارم هردو تاشون دستاشون پر طلا همش خرید و بریزو بپاچ شوهرشو ...

واقعا شاد بودن به طلای دستاشونه؟

همین دوتا زن بودنه همینکه جفتشون میدونن که لقمه ای تو دهن بچشون میره که معلوم نیست نفرین چند نفر پشتشونه این خود بدبختیه

و گاهی زمان لازمه ،،،صبر کن

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393
عزیزم برادر شوهرمه با هردو تا زناش رابطه دارم هردو تاشون دستاشون پر طلا همش خرید و بریزو بپاچ شوهرشو ...

جالبه اگه پول نبود ک قطعا تحمل نمیکردن اللن مردم برا پول هرکار میکنن

واقعا شاد بودن به طلای دستاشونه؟ همین دوتا زن بودنه همینکه جفتشون میدونن که لقمه ای تو دهن بچشون می ...

طرف با رضایت خودش مواد تهیه میکنه مشکل از ادم معتاده وگرنه ازین مواد بعنوان دارو هم استفاده میکنن