2777
2789

تو اینستا داشتم می چرخیدم دیدم اکانتی هس ب اسم و فامیلی زن عموم‌  ک بیش از ۱۳ سال میگذره از عموم جدا شد.

خواهرم وقتی کوچیک  بود(مثلا ۶ ساله اینا دقیقا نمیدونم) زن عموم از عموم جدا شده بود.خلاصه خواهرم با این زن عموم کلی خاطره داشته‌بنده خدا کلی با خواهرم بازی میکرد۰😅 

همیشع کنجکاو بودم ک چهرش رو ببینم ‌.

چون خواهرم همش میگف خیلی خانوم خوب و مهربونی بود 

.

هیجی دیگه خواستم بگم بعد سال های خیلیییی زیادی زن عموی سابقمو دیدم😂🌸

چقدر خوبه آدم ب خواستش برسع😐 مسخرم نکنیدا اما خیلی دوست داشتم عکسشو ببینم .‌چون حتی یک بار هم ندیده بودمش🌸❤ 

هیچی دیگه خواستم بگم ایشالا ب آرزوهای دلنشینتون برسید😂👌

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج کرده بود؟

آره جانم 

بچه داره دو تا

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

مرسی:/

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
چطور بود ازدواج کرده

همون چهره ی مهربونو داشت دقیقا همونطوری ک خواهرم میگف .‌

بله ازدواج کرده و ۲ تا بچه داره

مرسی:/

عزیزم میخواستی تشریف نمیاوردی جانم! 

محبور ک نکردمت😬❤

خوشگل بود حالا؟ 

آرع با نمکه

😂🌸🌸 

ایشالا ب آرزوت برسی😂❤😘😝