2777
2789
عنوان

خانوما بیاین

170 بازدید | 36 پست

ماهی چقدر خرج خوراک میکنین؟

چقدرم خرج پوشاک؟

والاه ما خودمون خرج پوشاک کردنی میمونیم اون ماه

اعصابم خورده

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما فقط خرج بدهی و خوراک میشه  ماهی ۶ تومن حقوقمون

وای من الان چند ماهه لباس نخریدم روحیم خیلی خراب شده نمیدونم چی کار کنم

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
حق داری خانمی یبار من و همسرم حساب میکردیم فقط خرج خوراک دونفریمون ماهی حدود ۳ تومنه

میتونم بپرسم ماهی چقدر مصرف گوشت و مرغ دارین ؟

منم 

تمام محصولات پوستیم تموم شدن لباس نیاز دارم بچه هامم همینطور به سختی مدیریت میشه

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

میتونم بپرسم ماهی چقدر مصرف گوشت و مرغ دارین ؟

فقط ناهار غذای گوشتی داریم یه روز ابگوشت یه روز کوفته ۴روز برنج خورشت یه روزم مهمون

💗 برای بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین لطفا 💗
منم  تمام محصولات پوستیم تموم شدن لباس نیاز دارم بچه هامم همینطور به سختی مدیریت میشه

خیلی سخت شده من خبلی سعی میکنم مصرف گوشت و بیارم پایین ولی شوهرم تو خرج و محارج همکاری نمبکمه

بنظرم کم کم جمع کن یکیم تو اینستا گاهی لباسای قیمت مناسب میذارن که اصلا قیمتشون به مدلشون نمیخوره زیبا هستن روحیتم عوض میشه🥰

💗 برای بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین لطفا 💗
فقط ناهار غذای گوشتی داریم یه روز ابگوشت یه روز کوفته ۴روز برنج خورشت یه روزم مهمون

من خبلی سعی مبکنم مصرف گوشتو بیارم پایین 

واقعا دلم میخاد هم پس انداز کنم هم خوب بپوشم ولی نمیشه

خیلی سخت شده من خبلی سعی میکنم مصرف گوشت و بیارم پایین ولی شوهرم تو خرج و محارج همکاری نمبکمه

من از عید ماهی نخریدم مرغ هم سه بار گرفتیم ولی بخاطر بچه هام گوشت نمیشه نگرفت اونم گرون میشه خیلی 

امسال سخت ترررررین سال مالی بوده برام

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

بنظرم کم کم جمع کن یکیم تو اینستا گاهی لباسای قیمت مناسب میذارن که اصلا قیمتشون به مدلشون نمیخوره زی ...

اصلا ندارم همچین پیجایی دیگه زندگی برام پوچ شده

من از عید ماهی نخریدم مرغ هم سه بار گرفتیم ولی بخاطر بچه هام گوشت نمیشه نگرفت اونم گرون میشه خیلی&nb ...

ماهم 

امسال دو تا تصمبم اشتباه گرفتیم 

خیلی ضرر مالی وارد شد 

نابود شدم

الان نمیدونم چی کار کنم بشم ادم قبلی 

ماهم  امسال دو تا تصمبم اشتباه گرفتیم  خیلی ضرر مالی وارد شد  نابود شدم الان نمید ...

من ک افسردگی گرفتم دارو میخورم خیلی سخته شرایط برام از الان غصه عیدو دارم 

من ک افسردگی گرفتم دارو میخورم خیلی سخته شرایط برام از الان غصه عیدو دارم 

وای منم 

نمیخام لباس اینا بگیرم 

تو یه شهر غریب یه بی شرف سرمون کلاه گذاشت 

حال و روحیم خرابه