2777
2789
عنوان

برسید به دادم

151 بازدید | 11 پست

بچمو از وقتی از شیرگرفتم

بشدت برای خواب نقاومت میکنه.فقط و فقط تو بغل خودم یا پیش خودم باشیر میخوابید

الان موفع خوابش که میشه باقهر و کلافگی نیخوابه

دوماه شده مه از شیر گرفتم

اون اوایل که خیلی بیشتر اذیت میکرد و میرفت یه کنجی با گریه میخوابید

الانم بغل من انگار خار داره بغل کسی دگ هم نمیره

همش تو قهره شبا ملافه میشم بدم مباد ازین رفتارش

روپام میزارم تو بغلم تکون میدم رو دستم میخوابونم جدا میزارمش تو جاش بخوابه

ولی فایده نداره دیوانه ام کرده گاهی دوست دارم بزنمش

اگه راه حلی دارید که بتونم ارومش کنم فکر منه بازم دوستش دارم بگید بهم

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن

با کلی غلط املایی نوشتم بشدتم درگیر خوایوندن بچمم

انقد دیر میخوابه ساعت 12 و 1میشه اخرم با عصابی خراب میخوابه

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پستونک برا مدتی کوتاه

نمیگیره اصلا

حتی شیرم نمیخوره تو شیشه شیر ریختم تو لیوان نی دار ریختم با پاکت دادم لب نمیزنه

ببرش عروسک‌ فروشی تا یه عروسک انتخاب کنه، یا اگه عروسکی داره که باهاش نزدیکه، سعی کن اونو بدی بغلش

شبها بذارش تو تختش و واسش کتاب بخون، بعدم بوسش کن و برو

چراغ خوابشم روشن باشه

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces

پسر منم‌تا دو ماه‌برنامش همین‌بود دو ساعت بعدازخوابش بیدار میشد با گریه باید جلوی چشم خودش فرنی درست میکردم براش یه کارتون میزاشتم فرنیش و میخورد باز گریه میکرد تا خوابش ببره

الهی  چند وقتشه؟  چطوری از. شیر گرفتی

2سالشه

با صبر زرد گرفتم.گریه نکرد اصلا اما بداخلاق شد و این بداخلاقیاش داره ردش تاثیر میزاره